Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Este bun traful pentru kitul acesta?

dj_bryz

Postări Recomandate

Am un traf la 2X30V 300w greutate 2kg inaltime 10cm, are o iesire de 7.5v si ma gandeam sa il folosesc la un kit de pe ebay ,kitul in sine trebuie alimentat cu 2x28 ..eu am acasa un toroidal de 2x20 iar prin redresare pot "stoarce" 28 ...dar nu stiu daca are atatia W cati imi trebuiesc mie ,asa ca il voi folosii pe acesta,credeti ca este mult 30v daca maxim admis este 28v? mie sincer mi se pare putin 2x28 la ce are pe el ..eu sunt la inceput va rog datimi si mie un sfat .(TDA7294 Amplifier Board 2x80W+160W Subwoofer BTL AMP board for DIY High Quality) Features:Fully sealed dust potentiometer, rotate smoother feel better regulation performance is more stable, longer life!Fever component assembly, the subwoofer section of two new TDA7294 BTL output, low-pass filter frequency is adjustable in accordance with the home theater-style design (50-150HZ), strong power! Left and right channels are served by two TDA7294, imported from Germany WIMA 2.2uF coupling capacitor input coupling capacitor, the sound more sweet!Board signal to noise ratio is extremely high, the ears close to the speaker can’t hear the hum! The best choice to upgrade the 2.1 amplifier!Specifications:The new ST imported laser dark word TDA7294;Power supply filter to 6pcs 63V 3300uF capacitance, rectifier 25A imports rectifier flat bridge; Latest upgrade to: fully sealed dust potentiometer, rotate smoother feel better regulation performance is more stable, longer life!PCB with 1.6mm thick double-sided sheet, 2.0 oz copper thickness, HASL process, to ensure good performance of the current size;Recommended power supply: Dual AC18-28V Output power: 2 × 80W +160 W subwoofer (Note: The left and right channels is recommended 6 to 8 ohm subwoofer speaker is best not to less than 8 ohms, otherwise the heat!)PCB dimensions: length 238mm × 98mmPackage Included:1X TDA7294 2×80W+160W(Subwoofer) Amplifier Board with Sealed Potentiometers

post-57683-139829606953_thumb.jpg

post-57683-139829606956_thumb.jpg

post-57683-13982960696_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• flores72

1

• marcellino

1

• dj_bryz

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

2x30Vca înseamnă redresat şi filtrat +/-42V în gol. Prea mult ptr 7294 actuale, dacă aveai unele originale SGS din anii 90 era altă treabă. Foloseşte trafo cu 2x20Vca dacă are minim 300W, vei avea cam +/-28V, suficient cît să-l foloseşti şi cu sarcini de 4 ohmi, ptr detalii citeşte pdf-ul producătorului, nu reclamele fabricanţilor de chit...uri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări