Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare GPS

Vizitator highlander13

Postări Recomandate

Vizitator highlander13

Salutare,am nevoie de ajutor cu o idee ce mi-a venit de o perioada.AM un gps myguide model 2007,cred,as putea sa-l modific(nu mai intereseaza hartile,am gps pe telefon),sa-i pun o camere,cu soft,modicari mufe,asa incat ecrenul gps sa imi redea imaginea in timp real dupa un webcam,sa zicem?precizez k toate chestia asta o vreau pe masina,mi-a mai dat cineva o idee sa folosesc un telefon vechi,prelungita camera,iar gps ca ecran in locul ecranului telefonului,iar telefonul sa aiba functia de comanda si de a inregistra,ahhhh si mai vreau sa fac un proiector din leduri IR ptr vedere pe timp de noapte.Ce ziceti?e posibil

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanstudio

2

Top autori în acest subiect

te duci degeaba aa dar daca vrei doar ca pasiune si sa bagi cateva milioane bune chiar zeci in treaba asta ancearca dute la un electronist bun ( bun nu anseamna neaparat cel ce repara bine tv uri)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări