Vizitator highlander13 Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Salutare,am nevoie de ajutor cu o idee ce mi-a venit de o perioada.AM un gps myguide model 2007,cred,as putea sa-l modific(nu mai intereseaza hartile,am gps pe telefon),sa-i pun o camere,cu soft,modicari mufe,asa incat ecrenul gps sa imi redea imaginea in timp real dupa un webcam,sa zicem?precizez k toate chestia asta o vreau pe masina,mi-a mai dat cineva o idee sa folosesc un telefon vechi,prelungita camera,iar gps ca ecran in locul ecranului telefonului,iar telefonul sa aiba functia de comanda si de a inregistra,ahhhh si mai vreau sa fac un proiector din leduri IR ptr vedere pe timp de noapte.Ce ziceti?e posibil Link spre comentariu
stefanstudio Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 ce fantezii ai tu acolo.......... cum crezi ca poti pune ecranu dela gps la un telefon? si cum crezi ca vei preungi banda flex dela camera din tel ? Link spre comentariu
Vizitator highlander13 Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Eu diar intreb daca e posibil si in ce fel,dk se merita sa incep sa ma duc pe la electronisti,sa am idee,astept cu nerabdare sfaturi Link spre comentariu
stefanstudio Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 te duci degeaba aa dar daca vrei doar ca pasiune si sa bagi cateva milioane bune chiar zeci in treaba asta ancearca dute la un electronist bun ( bun nu anseamna neaparat cel ce repara bine tv uri) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum