Vizitator ostel Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Buna seara! Cine imi poate spune si mie cum se poate regla temperatura la un incubator CLEO? Link spre comentariu
Vizitator vizitatoru1 Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 poi ala nu vine reglat?ii dai capacul ce acopera electronica si ii dau drumul cu termometru in el si reglezi din semireglabile temperaturasau mai poti face o smecherie cobori su ridici senzorul,sau il apropii sau departezi de rezistentatemperatura trebuie sa o citesti la nivelul gratarului unde stau oualepartea proasta la incubatorul asata este ca nu este izolat termic de loc si sunt variatii mari in interior chiar daca are ventilator pentru recilcularea aeruluiai mare griza sa nu fierbi sau sa congelezi ouale Link spre comentariu
Elena Bucșan Postat Aprilie 20, 2021 Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Bună ziua îmi puteți spune va rog frumos cum se unge un incubator CLEO 5 cu ulei Link spre comentariu
yo9gcc Postat Aprilie 20, 2021 Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Acum 3 ore, Elena Bucșan a spus: Bună ziua îmi puteți spune va rog frumos cum se unge un incubator CLEO 5 cu ulei Se demonteaza gratarul de protectie al rezistentei, se scoate elicea ventilatorului, apoi se demonteaza motorul. Se ung lagarele motorului, se sufla sau curata cu o pensula motorul -sigur are puf. Dupa care se monteaza in ordinea inversa a demontarii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum