Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare LG T-300

worker

Postări Recomandate

Am observat pe acest forum multi colegi binevoitori care ajuta cu codul NCK (Network control key) pe cei ce au nevoie.Am un LG T-300 care este codat in vodafone si vreau sa-l folosesc in cosmote.Am introdus simul in el si ... trebuie decodat.Am gasit pe net cum se face dar nu am acel NCK. Cum se poate afla? este nevoie de IMEI?ce am gasit eu:How to enter LG Cookie Lite T300 Unlock Code1- Power phone on with an accepted or no sim card2- Dial 2945#*300#3- Unlock menu will appear4- Select Network unlock5- Dial nck/unlock codedaca cineva ma poate ajuta raman indatorat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• worker

4

• riderinblack

1

• 8429kyd

1

• voodoo

1

Top autori în acest subiect

ok. daca altfel nu se poate. si cat ma costa?pot plati on-line sau direct la banca dar vreau sa am certitudinea ca se rezolva.nu ma apuc eu acum sa caut tot felul de programele care pot genera un cod dupa IMEI

Link spre comentariu

ok. daca altfel nu se poate. si cat ma costa?pot plati on-line sau direct la banca dar vreau sa am certitudinea ca se rezolva.nu ma apuc eu acum sa caut tot felul de programele care pot genera un cod dupa IMEI

Asta nu mai stiu exact,posibil sa bagi codul de la ei si tel sa nu fie decodat am mai auzit cazuri cind a bagat codul si tel. i-a spus ca cod aceptat si tot blocat era. Asa ca cel mai bine si mai sigur incerci la un service de tel. te costa intre 25-35 de lei decodarea
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator Allex-2012

Salut!Ma poate ajuta cineva cu un cod nck pt un lg t300 sau, eventual, cu un link de unde pot obtine softul de calcul?Multumesc frumos!

Link spre comentariu

Salut!Ma poate ajuta cineva cu un cod nck pt un lg t300 sau, eventual, cu un link de unde pot obtine softul de calcul?Multumesc frumos!

Nu poţi obţine !Pune IMEI şi-ti dau eu !
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări