worker Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Am observat pe acest forum multi colegi binevoitori care ajuta cu codul NCK (Network control key) pe cei ce au nevoie.Am un LG T-300 care este codat in vodafone si vreau sa-l folosesc in cosmote.Am introdus simul in el si ... trebuie decodat.Am gasit pe net cum se face dar nu am acel NCK. Cum se poate afla? este nevoie de IMEI?ce am gasit eu:How to enter LG Cookie Lite T300 Unlock Code1- Power phone on with an accepted or no sim card2- Dial 2945#*300#3- Unlock menu will appear4- Select Network unlock5- Dial nck/unlock codedaca cineva ma poate ajuta raman indatorat. Link spre comentariu
8429kyd Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Din pacate acel cod generat pe baza de imei costa,nu e gratis.Nu se poate decoda gratis. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Incercati aici: http://ro.lgimeiunlock.com/lg-t300-unlock Link spre comentariu
worker Postat Martie 22, 2013 Autor Partajează Postat Martie 22, 2013 ok. daca altfel nu se poate. si cat ma costa?pot plati on-line sau direct la banca dar vreau sa am certitudinea ca se rezolva.nu ma apuc eu acum sa caut tot felul de programele care pot genera un cod dupa IMEI Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 ok. daca altfel nu se poate. si cat ma costa?pot plati on-line sau direct la banca dar vreau sa am certitudinea ca se rezolva.nu ma apuc eu acum sa caut tot felul de programele care pot genera un cod dupa IMEIAsta nu mai stiu exact,posibil sa bagi codul de la ei si tel sa nu fie decodat am mai auzit cazuri cind a bagat codul si tel. i-a spus ca cod aceptat si tot blocat era. Asa ca cel mai bine si mai sigur incerci la un service de tel. te costa intre 25-35 de lei decodarea Link spre comentariu
worker Postat Martie 22, 2013 Autor Partajează Postat Martie 22, 2013 la pretul asta se merita. O sa caut un service care face asa ceva.Partea proasta este ca ii mai trebuie card, alimentator si casti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Nu vei găsi niciun program free pentru calculat NCK-ul la LG. Lasă-mi în PM imei-ul. Link spre comentariu
worker Postat Martie 23, 2013 Autor Partajează Postat Martie 23, 2013 Multumesc «dixongsm» telefonul este functional si merge si in Cosmote.O sa tin cont de dorinta ta.Toate cele bune! Link spre comentariu
Vizitator Allex-2012 Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 Salut!Ma poate ajuta cineva cu un cod nck pt un lg t300 sau, eventual, cu un link de unde pot obtine softul de calcul?Multumesc frumos! Link spre comentariu
voodoo Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 Salut!Ma poate ajuta cineva cu un cod nck pt un lg t300 sau, eventual, cu un link de unde pot obtine softul de calcul?Multumesc frumos!Nu poţi obţine !Pune IMEI şi-ti dau eu ! Link spre comentariu
Vizitator Allex-2012 Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Nu poţi obţine !Pune IMEI şi-ti dau eu !Ți-am trimis în PM! Link spre comentariu
Vizitator madm3xi Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Pentru un LG-P350 exista vreun soft de decodare? Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Da, softul celor de la z3x team. Dar nu e gratis.... Link spre comentariu
Vizitator madm3xi Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Merci! Inseamna ca il pot decoda la service, daca tot nu este nici un cod pe care sa-l pot obtine gratis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum