Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine ma ajuta cu un reballing??

Vizitator emanuel27

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

1

• adicontakt

1

• porscheg

1

• stefan94stefan

1

Top autori în acest subiect

S-a mai tratat problema acelui Vaio. Intai trebuie vazut daca chipsetul mai suporta reballing daca n-a fost inclazit in vederea vanzarii. Probabil are un g86-750 care este si extrem de prapadit pentru ca chipsetul este "special" pentru SONY. Eu m-as feri de clienti care vin deja cu diagnosticul impreuna cu aparatul.Imi aduc aminte pe vremea televizoarelor color lemnoase, de clienti care veneau cu o siguranta in mana ocazie cu care am cumparat o punga de sigurante si cum venea clientul cu diagnosticul sau cu siguranta in mana deschideam sertarul si ii faceam cadou 3 sigurante. De obicei veneau sa intrebe daca se poate repara televizorul care de fapt nu e defect "are doar o siguranta arsa ca nu se mai aprinde lumina aia rosie, iar cand se aprinde nu se mai face verde ramane tot rosie". Bineinteles ca defectul era de obicei de traf de linii sau sursa sau uneori chiar ireparabil la nivel de procesor etc.Clar ma feresc de clienti cu defectul la pachet. Ei stiu absolut care este defectul, cat costa, care este volumul de munca si ceea ce stiu clar este ca vrei sa ii pacalesti sa le iei bani mai multi.

Link spre comentariu

Clar ma feresc de clienti cu defectul la pachet. Ei stiu absolut care este defectul, cat costa, care este volumul de munca si ceea ce stiu clar este ca vrei sa ii pacalesti sa le iei bani mai multi.

aveti dreptate ! de acesti clienti ma feresc si eu! :da sunt "dificili"! si "dece sa ma leg la cap daca nu ma doare" :dans:
Link spre comentariu

Am un vaio cu chipstul video defect,.blackscreen...Astept oferte...

Cauta userul VIFCOR ,si nu ai sa regreti !!!! lucreaza profesional...! tot din Bucuresti este !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări