Vizitator dennyel Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie ! rog moderatorul sa mute la sectiunea potrivita Apelez la voi cei care cunosc si au habar despre asa ceva : Am un Nissan Primera p10 cu antena electrica si nu mi se ridica antena , nici nu m-as stresa prea tare sa o fac sa se ridice daca as prinde ceva posturi de radio dar nu prind asta e problema . M-am uitat la antena toate firele sunt la locul lor iar la CD-Player am doua fire anulate si din mufa de alimentare mai am inca 3 . Cele 3 de la alimentare sunt : GRI= Antenne (este langa cel galben (12v Permanent)) ALBASTRU = Antenna/Remote ROSU = BETRIEBSSPANNung (tradus -operating voltage) Tipul casetofonului este CDX-GT210 . Daca m-ati putea ajuta cum sa leg firele alea sau ce sa ii fac sa iasa v-as fi recunoscator Am atasat cateva imagini : Link spre comentariu
validae Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Ai verificat daca antena mai are servomotorul la locul lui ? Citeste un topic similar : viewtopic.php?f=21&t=136152 Link spre comentariu
Vizitator dennyel Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 servo motorul e la locul lui .in legatura cu topicul ala l-am citit de trei ori, nu se prea pupa cu ce am eu ...la mine firele sunt anulate si nu stiu care si cum vin :cry: Link spre comentariu
Vizitator dennyel Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Am reusit intr-un final sa scot antena 4 cm lipind firul albastru (Antenna.Remote )de cel albastru de pe cd-player (antenna remote ) , vazand ca nu iese mai mult mi-am luat inima in dinti sa-l desfac , am reusit intr-un final si surpriza Cablul de plastic ce impinge prima parte a antenei in sus si jos era rupt in plus lipsea :cry: Daca are cineva o antena auto stricata as fi bucuros sa-i cumpar partea cu antena si ata aia Link spre comentariu
validae Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Incearca sa-l inlocuiesti cu o bucata de fibra optica mai groasa, in cel mai rau caz, cauta pe la depozitele de dezmembrari auto, sigur gasesti la un pret cat de cat decent.Dar merita reparata. Link spre comentariu
Vizitator dennyel Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 il inlocuiam eu ca sigur gaseam ceva prin garaj dar problema este in felul urmator ca bucata aia de plastic care impinge antena e dintata si asa ceva sigur nu am :( . antena are in jur de 1 m deci imi trebuie o bucata maricica . si ar mai fi o problema daca ii scot prima parte a antenei ca sa inlocuiesc plasticul ala dintat cum il mai bag eu inapoi ? Link spre comentariu
validae Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 In ordinea inversa demontarii. Antena a fost asamblata de oameni, presupun ca se poate demonta cumva.Segmentele se demonteaza de obicei impingandu-le prin tronsonul mai mare alaturat, au niste cleme de blocare la capatul inferior, scoate-le cu grija, fara sa le strici. Link spre comentariu
Vizitator dennyel Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 multumesc mult pentru sfaturi ...am sa incerc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum