Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect de licenta

Vizitator DromaderuAuriu

Postări Recomandate

Vizitator DromaderuAuriu

As vrea sa fac un proiect de licenta care sa trasmita date prin fibra optica.Credeti ca s-ar potivii?Ma puteti ajuta cu o schema?Si cam la ce suma sa ma astept?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

1

• gauss

1

• filypvas

1

• ggi

1

Top autori în acest subiect

Vezi cablurile optice pentru sisteme audio ... te poti inspira , se gasesc subansamble ieftine , eventual si din recuperari , si destule scheme , datasheet-uri si teorie mai " paminteana " ...

Link spre comentariu
Vizitator DromaderuAuriu

Pentru licenţă ar trebui să fii capabil să-ţi proiectezi schema singurel. Nu crezi?

esti foarte de ajutor...mai bine dute si vezi un film decat sa lasi comenturi aiurea pe forumuri... :aut:

ratza: mai eşti şi impertinent pe deasupra. Topic închis.

Link spre comentariu

Pai, mna... nene dromaderule, uite cum e treaba pe forumu' asta: 1-ca sa ti se ofere ceva tre' sa asuzi si tu nitel...2-daca tot vrei un proiect pe tava, atunci la ce-ai mai facut atata amar de scoala ?3-daca macar te oboseai cu cateva clickuri, era extrem de usor sa gasesti cateva asemenea proiecte la nivel de noob, nemaivorbind despre a-ti pune la contributie si propria mansarda4-aici nu e un forum de intins mana; nu se vor repezi enspe useri sa-ti dea amanunte pe care tu sa le primesti precum pestii din acvariu !

Link spre comentariu
Vizitator ProtoType

Salut, nu are rost sa te milogesti aici ca nu te vor ajuta. Si eu am cerut cateva sfaturi si am primit unu de toata frumustetea. daca iti bati putin capu cred k rezolvi si singur mai repede decat sa primesti un raspuns de pe acest forum. Si eu sunt incepator in acest domeniu dar sa sti ca multe din ideile mele sunt furate de pe youtube.Daca te uiti mai jos ai sa vezi ce am intrebat eu despre un amplificator. si am primit un raspuns de nota 10, sa traiasca ala ca e smecher. Si pana la urma mam descurcat singur si fara ajutorul lor. Deci cauta mai bine pe net sau intreaba pe vreun cunoscut care stie ceva in domeniu, vei obtine mult mai repede informatii. Spor la treaba!

Link spre comentariu

"Termometru cu fibra optica bazat pe intarzierea emisiei fluorescente a unui cristal de alexandrit" , cam asa suna proiectul meu de licenta.Problema este ca nu ne dai prea multe date despre ceea ce vrei sa faci."Transmisie de date"?Vrei sa transmiti data de nastere a iubitei :rade: ?Vrei sa transmiti semnal audio , video?La ce distanta?Vrei sa faci doar emitatorul sau si receptorul?La ce facultate esti?Care sunt cerintele facultatii pentru un proiect de licenta?Ce stii despre transmisia pe FO (din postarile tale inteleg ca nu stii mare lucru , sper sa ma insel)?Cum a spus si @ratza ,nu crezi ca, la licenta, ar trebui sa gandesti , macar un pic , ce vrei sa faci?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări