Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor cu un PCB

Tita

Postări Recomandate

Buna..Uite care este problema.Mi-am facut propriul meu pcb prin metoda marker :ras: ..corodat..gaurit..etc cu un amplificator audio lm386Dar din pacate cand il fac pe breadboard imi merge iar pe pcb se aude foarte incet..si nuj dc am verificat totul :nas: :cry: ..(continuitatea...lipitirule...ceva masuraturi..)ceva pareri sau poate indicatii pe unde sa mai masor ceva nuj..!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vio2007

1

• validae

1

• Tita

1

• laur_12

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cum poate sti cineva ce ai facut acolo ? Daca pui o poza cu PCB-ul s-ar putea descoperi eroarea (sau erorile). Cel mai bine ar fi sa verifici cu atentie totul, asa vei evita alte erori viitoare.Din greseli inveti mai bine decat din succese.Greselile te fac mai atent, succesul se urca la cap icon_jook

Link spre comentariu

http://electroschematics.com/552/lm386-audio-amplifier/

Daca aceasta este cablajul,nu corespunde cu schema.Intre pinii 1 si 8 poti conecta 1,2k in serie cu 10uF.Dar mai apare un grup serie RC conectat intre 1 si iesirea 5,care nu este pe schema,l-am marcat cu rosu.Cablajul trebuie sa arate ca cel din stanga.Daca functioneaza pe placa de test trebuie sa functioneze si pe pcb,cu aceleasi componente.

post-8199-139829606362_thumb.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări