Tita Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Buna..Uite care este problema.Mi-am facut propriul meu pcb prin metoda marker ..corodat..gaurit..etc cu un amplificator audio lm386Dar din pacate cand il fac pe breadboard imi merge iar pe pcb se aude foarte incet..si nuj dc am verificat totul :cry: ..(continuitatea...lipitirule...ceva masuraturi..)ceva pareri sau poate indicatii pe unde sa mai masor ceva nuj..!!! Link spre comentariu
validae Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Cum poate sti cineva ce ai facut acolo ? Daca pui o poza cu PCB-ul s-ar putea descoperi eroarea (sau erorile). Cel mai bine ar fi sa verifici cu atentie totul, asa vei evita alte erori viitoare.Din greseli inveti mai bine decat din succese.Greselile te fac mai atent, succesul se urca la cap icon_jook Link spre comentariu
laur_12 Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 adevarat raspuns ....ce se poate afla dupa schema ....poate semireglabilul nu are valoarea de10k Link spre comentariu
vio2007 Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 http://electroschematics.com/552/lm386-audio-amplifier/ Daca aceasta este cablajul,nu corespunde cu schema.Intre pinii 1 si 8 poti conecta 1,2k in serie cu 10uF.Dar mai apare un grup serie RC conectat intre 1 si iesirea 5,care nu este pe schema,l-am marcat cu rosu.Cablajul trebuie sa arate ca cel din stanga.Daca functioneaza pe placa de test trebuie sa functioneze si pe pcb,cu aceleasi componente. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum