Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de frezat necunoscuta

Vizitator ioan22

Postări Recomandate

Nici macar cursele fusului22 nu sunt suficiente.Aceasta freza are curse si mai mici.Cum frezati un canal de 30 cm la 45 de grade?Este o bijuterie,insa este ca un strung de precizie langa un strung cu lungime intre varfuri de 100 cm.Este utilajul nr 2.

Nu inteleg, asa nici fus 32 nu ajunge pentru un canal de 100cm, cum nici pe un strung sn500 nu poti sa faci un surub cu M3 cum faci pe un sp80.Din aceasta cauza exista tot felul de dimensiuni la masinile unelte.
Un surub M3 il cumperi.Iar un M12x1.25 conic il faci si pe sn 500.Un canal de 30 cm poate aparea mai des ca unul de 100cm.Sa nu inteleaga nimeni gresit.Utilajul in sine este perfect.Insa a afirma ca nu l-ai da pe un 22 este deplasat.Eu l-as da si pe un 32.Si am explicat si motivele.Comparatia cu strungul este fortata.Fus 32(ca sa iau un cap de gama ca si curse)va face tot ce face aceasta freza la dimensiuni duble.Ceasornicarie nu cred ca face nimeni cu aceste utilaje.Si oricum,precizia tine mult si de alegerea sculelor,fixare pe masa/menghina,blocare mese pe axele care nu sunt folosite,scos jocuri etc.Daca ai nevoie de o masina de transport marfa alegi minim vw transporter(sau gama).E bun si pt marfa si pt persoane,tinuta de drum impecabila etc.Daca alegi un vw caddy,renault kangoo,logan mcv fiindca e mai precis ai facut o alegere proasta.Cum iti transporti motocicleta/mobila cu un vw caddy?Si acum dvs o sa intrebati cum transporti profile metalice de 12m cu vw transporter :limb:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• acs

5

• pasbogdan

4

• GEO 53 BN

1

• Matrixu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu o las balta.Eu ma refeream in primul post doar la faptul ca este o masina pe lagare si nu pe rulmenti,restul chiar nu mai conteza.PS Acum am vazut ca ai vrut sa te insori cu un fus 22, scuze ca nu am apreciato mai mult :ras: promit sa nu revin indiferent de ce o sa scri

Link spre comentariu

Versatilitatea(era in discutie) cred ca e aceeasi si la 22 si la acest model.Cateodata dimensiunea conteaza.Indiferent de cum se consoleaza unii.Da...stiu...mica si precisa :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări