Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de frezat necunoscuta

Vizitator ioan22

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• acs

5

• pasbogdan

4

• GEO 53 BN

1

• Matrixu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este clar o freza pentru prelucrat metale, nu pentru lemn. Seamana si cu o freza cu ax superior pentru lemn dar nu e asa ceva. Ar trebui sa aiba o tablita pe undeva in care sa scrie producatorul, tipul, puterea instalata, greutatea si multe alte date. Nu ai reusit sa gasesti pe ea o astfel de placuta?Stima

Link spre comentariu

Este o masina de frezat produsa de Infratirea Oradea,un model,fabricat prin anii '70.Am avut o asemenea masina de frezat,cind lucram la o mare fabrica de armaturi din fonta si otel.

Link spre comentariu

Mi se parea mie ca duce mult cu FP1. Cred c a din aceasta a derivat FUS22.

asa este, am spus mai sus asta, eu am una si nu as da aceasta freza pe un fus 22,este una de precizie, adica pe lagare
Link spre comentariu
Vizitator ioan22

asa este, am spus mai sus asta, eu am una si nu as da aceasta freza pe un fus 22,este una de precizie, adica pe lagare
Aveti si carte tehnica la ea?
Link spre comentariu

Nici macar cursele fusului22 nu sunt suficiente.Aceasta freza are curse si mai mici.Cum frezati un canal de 30 cm la 45 de grade?Este o bijuterie,insa este ca un strung de precizie langa un strung cu lungime intre varfuri de 100 cm.Este utilajul nr 2.
Link spre comentariu

Nici macar cursele fusului22 nu sunt suficiente.Aceasta freza are curse si mai mici.Cum frezati un canal de 30 cm la 45 de grade?Este o bijuterie,insa este ca un strung de precizie langa un strung cu lungime intre varfuri de 100 cm.Este utilajul nr 2.

Nu inteleg, asa nici fus 32 nu ajunge pentru un canal de 100cm, cum nici pe un strung sn500 nu poti sa faci un surub cu M3 cum faci pe un sp80.Din aceasta cauza exista tot felul de dimensiuni la masinile unelte.
Link spre comentariu

Nu inteleg, asa nici fus 32 nu ajunge pentru un canal de 100cm, cum nici pe un strung sn500 nu poti sa faci un surub cu M3 cum faci pe un sp80.Din aceasta cauza exista tot felul de dimensiuni la masinile unelte.
Sunt tare acri stugurii aceia, zise vulpea! :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări