Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformator 220/110 V -pentru sistem sunet America

Vizitator puhabu46

Postări Recomandate

Vizitator puhabu46

Buna ,Va rog sa ma ajutati cu un sfat .Caut un transformator de la 220V-110V pentru un sistem de sunet Bosse Acoustimass 6 si o statie Onkoyo HT-RC230 aduse din AmericaSystem power ratingAcoustimass 6 system:U.S./Canada:100-127V 50/60 Hz 135WEurope/Australia: 220-240V 50/60 Hz 135WOnkoyo HT-RC230• 60 Watts/Channel @ 8 ohms (FTC)Ideea e ca as vrea , daca exista un transformator care sa fie si cu protectie la fluctuatii de curent , in cazul in care am un defect la sistem el nu poate fi servisat in Romania .Multumesc anticipat ,Paul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEy

2

• laur_12

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da se poate cumpara sau construii la comanda un Trfo 230v/110v .250w BUN pina aici ok dar nu inteleg care este parte cu protectiile. ce se calculeaza la fel ca si pentru cele la 230v .( adica sigurantele Automate) in urma cu 10ani am avut posibilitatea sa realizez un transformator de 5KW uscat pentru un apartament in carea totul era adus din USA.si sa montat un nou tablou electric de distributie pentru iluminat si prize la 110v

Link spre comentariu

Daca pe sistem scrie:System power ratingAcoustimass 6 system:U.S./Canada:100-127V 50/60 Hz 135WEurope/Australia: 220-240V 50/60 Hz 135Wtrebuie sa cautati pe carcasa un comutator pentru schimbarea tensiunii de intrare,nefiind nevoie de traf.Pentru statie trebuie sa afisati datele scrise pe eticheta,carcasa ,pentru a stii exact puterea necesara .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări