Vizitator alleyezonme Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Salut!Sunt nou pe forum si de cateva luni am o problema cu PC-ul!Cred ca am reinstalat Windows 7 de vreo 5 ori in ultima luna pentru ca de fiecare data am aceleasi probleme:dupa ce termin instalarea pc-ul merge perfect cateva zile dar dupaia incep problemele:nu imi mai intra pe desktop dar intra Startup Repair si nu pot trece de el si nici nu imi poate rezolva problema si daca aleg Start Windows Normaly nu poate trece de logo-ul Windows si isi da restart!Eu cred ca e de la HDD pt ca am rulat un program de diagnosticare pe el si mi-a dat mukte erori din care una care zice sa schimb HDD cat mai repede.....!Dar ce ma enerveaza e de ce pot reinstala Windows pe HDD si dupaia imi apar aceleasi probleme??? Link spre comentariu
VIFCOR Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Formateaza hdd cu utilitar specializat firmei (modelului) HIREN BOOT CD sau UBCD,poate sunt bad logice nu fizice. Link spre comentariu
Vizitator alleyezonme Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Acum nici sa il reformatez nu mai pot....!Alte sugestii?? Link spre comentariu
VIFCOR Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Contacte oxidate intre electronica si mecanica Link spre comentariu
Vizitator alleyezonme Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 deci se pare ca e HDD de vina....acum sunt sigur....mai ales ca nu puteam instala SP3 fiindca imi dadea eroare de la HDD cu ecran albastru....!Ms pt ajutor! Link spre comentariu
1987 Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 deci se pare ca e HDD de vina....acum sunt sigur....mai ales ca nu puteam instala SP3 fiindca imi dadea eroare de la HDD cu ecran albastru....!Ms pt ajutor!Windows 7 trece peste erori si lasa instalarea sa-si faca treaba, poti pune un printscreen din crystal disk info ca sa-ti pot spune un diagnostic mai ok. Sansele sunt mici si reparatia sau recuperarea costa foarte mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum