Vizitator dacianovaGT Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 am achizitionat si eu un LCS grundig 107 diagonala si nu am fost atent cand l-am luat ,dar dupa o saptamana cand am vrut sa il sterg de praf cu acea carpa speciala care o avea in cutie am observat ca geamul sau sticla se balangane lateral stg si dr;am sunat la garantie si mi-au spus ca nu schimba tv ci daca vreau sa il desfaca si sa lipeasca cu o banda speciala lateralele.dar mai bine sa nu umble in el deoarece o data ce umbli intr-un lucru nou nu mai e nou.va rog intrebarea mea este:ce este de facut??va rog astept raspuns la [email protected] sau pr forum multumesc anticipat Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Du-te la magazin si fa scandal, eventual vii insotit de OPC.Daca televizorul nu are urme de violare a sigiliilor trebuie sa ti-l schimbe sau repare. Link spre comentariu
strombi Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Dute frumos cu tv la magazin uite care e situatia in baza garantie mi-l reparatati imi dati altu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 ATENTIE !!! Cat mai repede du-te la magazin! Link spre comentariu
Marian C Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 sunt curios unde sunt fabricate Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Numele GRUNDIG e cumparat sub licenta de turcii de la BEKO !! (eu asa stiu ) Link spre comentariu
Marian C Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 am fost pe la domo am vazut un grundig si iesea in evidenta prin contrast mai bun decat celelalte Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Te duci direct la seful cel mare al magazinului, si-i spui ca acest televizor are un defect. Prefera sa ei un alt tip de televizor, cam la acelasi pret, decat sa-l repare pe acela. Suntem '' cetateni europeni '' si avem drepturi........ Daca se codeste spui ca vii cu reprezentantul OPC-ului, sa-ti recuperezi banii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Nu te ajuta cu nimic ce iti spun acum, dar ce mi-as fi dorit sa fii din Bucuresti, ca mergeam eu cu tine la magazin si garantat se rezolva. Succes si nu te lasa !Toate bune!Cornel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum