Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCS grundig 107 diagonala

Vizitator dacianovaGT

Postări Recomandate

Vizitator dacianovaGT

am achizitionat si eu un LCS grundig 107 diagonala si nu am fost atent cand l-am luat ,dar dupa o saptamana cand am vrut sa il sterg de praf cu acea carpa speciala care o avea in cutie am observat ca geamul sau sticla se balangane lateral stg si dr;am sunat la garantie si mi-au spus ca nu schimba tv ci daca vreau sa il desfaca si sa lipeasca cu o banda speciala lateralele.dar mai bine sa nu umble in el deoarece o data ce umbli intr-un lucru nou nu mai e nou.va rog intrebarea mea este:ce este de facut??va rog astept raspuns la [email protected] sau pr forum multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian C

2

• dan-a2

1

• lorik199

1

• strombi

1

Top autori în acest subiect

Te duci direct la seful cel mare al magazinului, si-i spui ca acest televizor are un defect. Prefera sa ei un alt tip de televizor, cam la acelasi pret, decat sa-l repare pe acela. Suntem '' cetateni europeni '' si avem drepturi........ Daca se codeste spui ca vii cu reprezentantul OPC-ului, sa-ti recuperezi banii.

Link spre comentariu

Nu te ajuta cu nimic ce iti spun acum, dar ce mi-as fi dorit sa fii din Bucuresti, ca mergeam eu cu tine la magazin si garantat se rezolva. Succes si nu te lasa !Toate bune!Cornel

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări