Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Germanium diod

Tita

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tita

5

• leoncris

3

• gica70

2

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

Deci , detectie , nu redresare ?AA103... 144; AAY10... 59; AAZ10... 18; DG13... 130; OA5... 99, 150... 182, 257...780, 1154Q... 1182D; GA100... 114; GAZ60... 64; GAY14... 17; EFD104... 135; SFD4... 021, 104... 135................Gasesti in aparatele de radio ... antice.

Link spre comentariu

"doresc niste exemple de germanium diod"Doamne, mai baiatule, tu pe ce taram esti, ca moldovean nu esti!? Auzi "germanium diod", te crucesti nu altceva...

Link spre comentariu

Pai nuj nici pretul dar vreo 20 ...am spus le folosesc intr-un crystal radio....VLF recever si altele ..nu prea ma pricep in acest tip de dioda(prefer sa le cumpar online dar nuj de unde) :nas: :ciuda:

Link spre comentariu

"crystal radio" radio cu galena, asa i se spunea pe vremuri cand cristalul (sulfura de plumb naturala sau sintetica) era folosit in locul diodei; iaca ti-am tradus!!Da-mi adresa si-ti trimit eu 10buc. EFD115 (gratis).

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări