Vizitator fioan89 Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 In jocuri cum se comporta????asteptExact , in alte aplicatii cum se comporta ? Pt. testarea hardurilor ai nevoie de cele 3 etape inportante si anume : error scan , health si benchmarkt deoarece sunt cazuri in care harduri cu baduri functioneaza aproape perfect fara sa suspectezi ceva !Temperaturi la procesor ? Adica la ce temperatura iti sta procesorul ? Ramii trebuie testati pe rand daca ai mai multe placute etc .In alte aplicatii e ok,doar la dezarhivat merge f greu..si atunci cand vreau sa copii ceva pe un stick de ex..stau de-mi vine rau.hdd.ul l-am scanat nu primesc erori,la health este la 99%..bechmarkt l-am dat.O singura chestie..am descoperit,cu hd sentinel :"There are 1 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.Problems occurred between the communication of the disk and the host 9690 times.It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there." Link spre comentariu
amassive Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Formatarea simpla din windows nu face mai nimic, fisierele se pot recupera, baga hard-ul in alt calculator si da-i un low level format (am avut si eu o problema de genul ca se transferau greu fisierele si low level format de la hdd guru m-a ajutat foarte mult, efectiv a reinnoit hardul desi am pierdut undeva la 15gb din el dar nu au mai aparut probleme nici dupa 2 ani), instaleaza un program care iti monitorizeaza temperaturile de la placa video si procesor (cauta pe net si vezi valorile normale si ce ai tu) daca sunt peste schimba pasta de la proc si fa-i o curatare "detaliata". Acum, desi daca era problema de la rami, facea mai urat calcu dar nu strica si un memetest (memtest e free si e bootabil). Ce marca e hardul? in general fiecare mare producator ofera softuri de diagnostic (al meu era maxtor si dupa finalul diagnosticului m-a trimis sa cumpar un alt hard, pe bune, dar s-a rezolvat cu llf). Ai un calc bun nu ar trebuii sa apara probleme pe redare filme, dar daca si transferul de pe stik pe hdd se face greu e clar ca e problema pe hard desi daca w7 "miroase" ceva te streseaza din 10-n-10 minute cu hardul sau nu te lasa sa instalezi pe el. Si daca din tot ce am enumerat eu aici ai facut si nu s-a rezolvat problema atunci e clar pe duca placa de baza sau sursa nu mai are mult. Link spre comentariu
Vizitator fioan89 Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Formatarea simpla din windows nu face mai nimic, fisierele se pot recupera, baga hard-ul in alt calculator si da-i un low level format (am avut si eu o problema de genul ca se transferau greu fisierele si low level format de la hdd guru m-a ajutat foarte mult, efectiv a reinnoit hardul desi am pierdut undeva la 15gb din el dar nu au mai aparut probleme nici dupa 2 ani), instaleaza un program care iti monitorizeaza temperaturile de la placa video si procesor (cauta pe net si vezi valorile normale si ce ai tu) daca sunt peste schimba pasta de la proc si fa-i o curatare "detaliata". Acum, desi daca era problema de la rami, facea mai urat calcu dar nu strica si un memetest (memtest e free si e bootabil). Ce marca e hardul? in general fiecare mare producator ofera softuri de diagnostic (al meu era maxtor si dupa finalul diagnosticului m-a trimis sa cumpar un alt hard, pe bune, dar s-a rezolvat cu llf). Ai un calc bun nu ar trebuii sa apara probleme pe redare filme, dar daca si transferul de pe stik pe hdd se face greu e clar ca e problema pe hard desi daca w7 "miroase" ceva te streseaza din 10-n-10 minute cu hardul sau nu te lasa sa instalezi pe el. Si daca din tot ce am enumerat eu aici ai facut si nu s-a rezolvat problema atunci e clar pe duca placa de baza sau sursa nu mai are mult.Temperaturile sunt ok la toate componentele..deci scrach that.hdd e western digital.rami sunt ok.momentan nu am alt calc sa pun hdd.ul..daca aveam puteam sa-i fac orice fel de teste si nu mai era necesar sa scriu pe forum..rezolvam eu..Nah,sper sa fie sursa.. Link spre comentariu
Vizitator fioan89 Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Am downloadat un tester de la ei de pe site,am facut un test..pe care cica l-a trecut."passed"..atat imi zice,nu mi da si alte info dupa ce scaneaza...deci hdd ar fi ok.mai ramane placa de baza si sursa.. Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Dupa cum am am mai spus si in alte situatii similare diagnosticarea fiecarei componente in parte este cea care da rezultatul final asa ca insistati cu testarea pe bucati si daca suspectati hardul il dati jos si cereti unul de la cineva(de la un amic ) si instalati pe el win. sa vedeti daca hardul este problema desi daca este testat cu softurile de specialitate ar trebui sa reiese probleme ! Expuneti aici pozele cu rezultatele cu scanarea cu hd tune , benchmark , helth si error scan poate ati omis ceva ! Link spre comentariu
Vizitator fioan89 Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Dupa cum am am mai spus si in alte situatii similare diagnosticarea fiecarei componente in parte este cea care da rezultatul final asa ca insistati cu testarea pe bucati si daca suspectati hardul il dati jos si cereti unul de la cineva(de la un amic ) si instalati pe el win. sa vedeti daca hardul este problema desi daca este testat cu softurile de specialitate ar trebui sa reiese probleme ! Expuneti aici pozele cu rezultatele cu scanarea cu hd tune , benchmark , helth si error scan poate ati omis ceva !o singura observatie..cu hd sentinel,primesc in log o eroare..iata care e: There are 1 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.Problems occurred between the communication of the disk and the host 9690 times.It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. Link spre comentariu
amassive Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 ar mai fi o banalitate, poate ai incercat-o deja, schimba si cablul sata, in general pocnitorilea alea rosii "crapa" asa de capul lor. Link spre comentariu
Vizitator fioan89 Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 s-a rezolvat,era sursa de vina. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Acum am observat eu am avut un antivirus avg nu stiu ce versiune,care cand stergea un virus stergea fila cu totul ca ajunsesem in folderul windows sa mai am cateva file ....deci ...poate fi si asta o cauzaAm instalat si alte anti-virusuri..Nu cumva folositi mai multe programe de antivirus instalate?,va trebuie doar 1 eu folosesc avast profesional 4.8 si nu am probleme cu el, a 2 problema care ar mai fi memoria la pc ddr2 si ddr 3incercati sa scoateti o memorie pe cea mai mica si lasati doar una vedeti face la fel...Cu sursa cum ati rezolvat ati inlocuit-o? Link spre comentariu
Vizitator fioan89 Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Nu cumva folositi mai multe programe de antivirus instalate?,va trebuie doar 1 eu folosesc avast profesional 4.8 si nu am probleme cu el, a 2 problema care ar mai fi memoria la pc ddr2 si ddr 3incercati sa scoateti o memorie pe cea mai mica si lasati doar una vedeti face la fel...Cu sursa cum ati rezolvat ati inlocuit-o?dap,am scos placa video si am lasat o pe cea integrata,observand ca merge mult mai bine,am testat placa mea video in alta parte si mergea perfect...so ..am dedus ca sursa nu alimenteaza suficient ceva...am inlocuit-o si aici era buba.merge perfect.Si nu,nu folosesc mai multe antivirusuri odata Link spre comentariu
amassive Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 e bine ca s-a rezolvat, in general se investesc multi bani in proc placa video si rami dar se pun pe o sursa care vine pe carcasa sau una sub 100 lei si e normal sa faca figuri dupa o perioada de timp. Link spre comentariu
Vizitator fioan89 Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 e bine ca s-a rezolvat, in general se investesc multi bani in proc placa video si rami dar se pun pe o sursa care vine pe carcasa sau una sub 100 lei si e normal sa faca figuri dupa o perioada de timp.sursa a fost una f buna pt vremea ei,la acel moment era foarte ok..chiar m-a costat destul.In cazul asta e invers,ca probabil trebuia sa iau una ieftina pe care sa o schimb la 8-12 luni.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum