Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema redare filme

Vizitator fioan89

Postări Recomandate

Vizitator fioan89

Motivul pt care postez aici in primul rand,este pt ca nu cred ca e ceva legat de soft,face asa si daca reinstalez windows,si daca-i pun toate codecurile de pe planeta,pe rand sau toate odata.Aceleasi filme mi merg pe laptop doar cu vlc.ul...Despre ce vb..ei bine,cam aproape orice film,nu doar cele blu-ray,se blocheaza dupa cateva minute,iremediabil,fiind fortat sa inchid programul..Aveti idee de la ce poate fi?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

5

• amassive

3

• lavynyu

2

• cristybadea

1

Ar fi bine venite mai multe detalii ,ce sistem folosesti placa video,procesor,ram....?Ca nu are cum sa se blocheze asa aiurea, eu pot sa vad un film normal si pe placa video de 32mb ...deci...problema la dv nu este de soft....

Link spre comentariu
Vizitator fioan89

Ar fi bine venite mai multe detalii ,ce sistem folosesti placa video,procesor,ram....?Ca nu are cum sa se blocheze asa aiurea, eu pot sa vad un film normal si pe placa video de 32mb ...deci...problema la dv nu este de soft....

Stiu ca nu este de la soft,am spus asta..Mai multe detalii,pai am un dual core de 3ghz,placa video 1ghz ddr3,4 gb ddr2...pana mea nici cel mai bun,dar nici prost atat incat sa nu mi mearga niste banale filme..devine stupida problema asta,e frustrant..ma gandesc sa...fie de la hard?ca mai am niste probleme atunci cand..copii de exemplu ceva pe un usb,merge f greu sau cand dezarhivez
Link spre comentariu

Scanati hdd-ul poate are bad-uri ....folositi HDtune nu ar trebui sa fie probleme la procesor,video ,si ram mai ales la 4 gb, la mine merg blu-ray cu 256 mb video ,2.8 procesor si 1.5 gb ram ddr 1Hdd-ul ramane singurul de analizat ,este Sata sau Ide?

Link spre comentariu
Vizitator fioan89

Scanati hdd-ul poate are bad-uri ....folositi HDtune nu ar trebui sa fie probleme la procesor,video ,si ram mai ales la 4 gb, la mine merg blu-ray cu 256 mb video ,2.8 procesor si 1.5 gb ram ddr 1Hdd-ul ramane singurul de analizat ,este Sata sau Ide?

este sata..l-am scanat nu are..ce altceva sa mai fie?dupa cum am mai zis,mai sunt si problemele alea de mai sus..si ma indoiesc ca placa de baza ar putea fi ...cauza.
Link spre comentariu
Vizitator fioan89

Ce windows aveti,folositi antivirus ? (daca nu are bad-uri logice,pot fi bad-uri fizice)

windows 7,antivirus este un avg,dar nu este relevat,face la fel si daca-l formatez complet,imediat dupa formatare...l-am scanat si de virusi.nu gasesc nimic..
Link spre comentariu
Vizitator fioan89

Da nu la benchmark se face test ,la error scan acolo arata bad-urile ....!!

pt bad.uri am raspuns mai sus.nu are! l-am scanat cu mai multe programe.Nu are.stiu unde se face acele teste..
Link spre comentariu

Acum am observat eu am avut un antivirus avg nu stiu ce versiune,care cand stergea un virus stergea fila cu totul ca ajunsesem in folderul windows sa mai am cateva file ....deci ...poate fi si asta o cauza

Link spre comentariu

In jocuri cum se comporta????astept

Exact , in alte aplicatii cum se comporta ? :nas: Pt. testarea hardurilor ai nevoie de cele 3 etape inportante si anume : error scan , health si benchmarkt deoarece sunt cazuri in care harduri cu baduri functioneaza aproape perfect fara sa suspectezi ceva !Temperaturi la procesor ? Adica la ce temperatura iti sta procesorul ? Ramii trebuie testati pe rand daca ai mai multe placute etc .
Link spre comentariu
Vizitator fioan89

Acum am observat eu am avut un antivirus avg nu stiu ce versiune,care cand stergea un virus stergea fila cu totul ca ajunsesem in folderul windows sa mai am cateva file ....deci ...poate fi si asta o cauza

Am instalat si alte anti-virusuri..
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări