attic Postat Iulie 22, 2006 Partajează Postat Iulie 22, 2006 Am pus mana pe o placa firewire cu mufe 1394a.Cine ma poate lamuri si pe mine cum o adaptez la camera video de la care semnalul iese pa doua mufe rca video si audio.Multumesc Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 22, 2006 Partajează Postat Iulie 22, 2006 cred ca te costa enorm un astfel de adaptor,mai bine faceai rost de o placa de captura video sau un tvtuner,vezi ca cei de la leadtek au o placa, vc-100 parca ?!?!?!destul de ieftina Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 23, 2006 Partajează Postat Iulie 23, 2006 Am pus mana pe o placa firewire cu mufe 1394a.Cine ma poate lamuri si pe mine cum o adaptez la camera video de la care semnalul iese pa doua mufe rca video si audio.Multumescpăi dacă nu are camera şi mufe firewire, de ce-ai mai luat placa adaptoare??să te uiţi la ea?? ca să legi camera video la PC aveai nevoie de placa de captură video, în cazul ăsta!!@nonyhaha nu e foarte scumpă. este scumpă doar dacă o iei de frumuseţe... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum