cdinu332 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Eu l-am ascultat doar in cateva probe cand am testat prima varianta de cablaj. Apoi am imbunatatit ''desenul'' ca dadea ceva cu virgula. Ce casti folosesti? Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Casti amfiton, cele cu bureti portocalii, la telefon erau lesinate rau de tot. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Poate treci la un alt nivel, căști over-ear, semi-deschise sau deschise. Pentru buget redus îți pot recomanda Superlux, sunt la ani lumina față de ce ai acum. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Da, mi-a spus si caragae. Superlux, am notat! Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Caragea habar n-avea dacă nu-i spuneam eu. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Are experiente cu castile. Eu nu am, ca nu am vecini Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Căşti Superlux?Da' astea ieftine ce au: https://www.avstore.ro/casti-hi-fi/audeze-lcd-3/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIs7Dl_eOPhAMV6q2DBx21MwTSEAQYAiABEgKmnvD_BwE Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Acum 28 minute, cdinu332 a spus: Caragea habar n-avea dacă nu-i spuneam eu. Nah, eu am si casti mai bune ca Superlux. Stiu si alea Amfiton de care zice @daniels, au cam 100 de ohmi, desi arata ca niste casti de la "walkman"-urile produse de Tehnoton (nu cred ca-s pe google, dar nu merita timpul pierdut...) suna cel putin la nivelul castilor mult mai titrate produse de KOSS...dar, da, amplificatorul ala merita ceva mai bun....cred ca @cdinu332 e cel putin a cincea persoana care imi spune de Superlux, care, HD681? Cred ca o sa-mi iau si eu o pereche, macar asa, sa-mi fie ciudă că am dat banii (si) pe Sennheiser HD650 Eu Superlux le am pe alea care imita Beyerdynamic DT770, sincer le-am luat pt. ideea de piese de schimb, dar nu suna deloc rau...HD330 cred ca sunt. Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Acum 9 minute, BRANCA a spus: Căşti Superlux?Da' astea ieftine ce au: https://www.avstore.ro/casti-hi-fi/audeze-lcd-3/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIs7Dl_eOPhAMV6q2DBx21MwTSEAQYAiABEgKmnvD_BwE Eu m-am multumit cu astea....dar vorbesc serios, chiar le am, si sunt foarte multumit de ele. https://www.avstore.ro/casti-hi-fi/hifiman-edition-xs/ Suna foarte bine, inclusiv pe amplificatorul de care vorbim.... https://www.elforum.info/topic/159441-vând-kit-uri-de-amplificatoare-de-casti-cu-mosfet-in-clasa-a-ediţia-2024/#comment-2198571 Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 I-am recomandat Superlux în ideea că poate nu este atât de împătimit că mine să dea 1500 EUR pe o pereche de căști. Având în vedere ce are pe urechi, în momentul ăsta, varianta Superlux poate fi considerata, și este, un mare pas înainte. Eu zic că merită pasul. Acum 29 minute, carageae a spus: Cred ca o sa-mi iau si eu o pereche, macar asa, sa-mi fie ciudă că am dat banii (si) pe Sennheiser HD650 Nu e cazul. Doar dacă n-ai ce face cu banii. Tu ai ce-ți trebuie.... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 caragea.Lux căştile tale!Eu am pus în glumă celălalt tip de căşti,da' văd câ sunt altele exorbitante! https://www.whathifi.com/news/focal-utopia-tournaire-are-worlds-most-expensive-headphones Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Alea-s aiureli, desi Focal face casti foarte bune. Cel mai scump sistem pe bune, strict tehnic, desi si acolo sunt niste materiale exotice, e sistemul Sennheiser HE-1, amplificator de casti ce se vinde doar impreuna cu castile, dedicate...nu neaparat cel mai scump, dar pretinde ca e cel mai bun sistem de casti din lume. Dar astea sunt din categoria "vrabia de pe gard". Castile Hifiman se pot cumpara, cu oarece efort financiar, dar chiar fac banii....cel putin eu sunt foarte multumit de ale mele, poate la capitolul comfort ar mai fi de lucrat, dar ca sunet satisfac total urechile mele. Nu am incercat ceva mai scump, dar nu imi imaginez ce as mai putea auzi daca cu astea aud cum inghite in sec solistul, cum se desprinde postavul de pe coardele pianului sau cum da dirijorul paginile la orchestra...sau si daca as auzi, ma tem ca nu vreau mai mult...cel putin nu in directia asta. Ideea e ca pentru 2-300 de euro se pot achizitiona casti excelente, cu care se poate asculta muzica, impreuna cu un amplificator de calitate, la un nivel mult peste boxe care ar costa cel putin dublu si mai necesita si camera tratata acustic corect, plus vecini intelegatori (la orele la care ajung eu sa ascult muzica ar trebui sa fie surzi ca sa nu comenteze). Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 La ce urechi de tablă ai, poți asculta pe orice cască. Le-ai încercat pe alea de la tancuri? Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 @cdinu332 am luat HD660 pro/ 150ohm. Intradevar diferenta e ca de la cer la pamant. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 Super! Bravo, domnule. Acum bagă un abonament la un streamer online de muzică și bucura-te de noua achiziție. Nu folosi telefonul, încearcă de pe un calculator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum