daniels Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 Carcasa din plastic acoperita cu furnir. Sub ea e carcasa originala Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 7, 2023 Partajează Postat Iunie 7, 2023 Am bobinat cate ceva... 1- drosel 3H 27 ohmi sarma Cu em 0.35mm ,in stilul meu cu priza mediana.... Are fereastra asa de mica ,incat nu iesea un traf "cu de toate "....asa a ajuns Drosel... 2- traf filamente pt un viitor catometru.Pana la 6.3V bobinat cu Cuem 1.7mm diametru.Restul cu 1mm.Multe prize ,cu 2 comutatoare rotative cu cate 8 contacte pot obtine o gramada de tensiuni ,de la 1.5V la 37 . 3- Traf filament pt amp 6.6V cu priza mediana de pus la masa= antibrum,fir 1.7mm diametru.75W + infasurare negativare 35V fir subtire 0.3mm Link spre comentariu
xaxa Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 La 07.06.2023 la 16:26, daniels a spus: Carcasa din plastic acoperita cu furnir. Sub ea e carcasa originala foarte reusit! cu ce ati lipit? Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Multumesc! Eu lipesc furnirul cu perlandez si cu fierul de calcat. Si o poza cu produsul finit Link spre comentariu
xaxa Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 si eu folosesc prenandez si il intind cu un pieptene de plastic la care nu adera lipiciul, in felul acesta adezivul are loc sa se intinda pe ici colo, si e usor de curatat dupa. dar tot mai ramin "dimburi" dupa. nu am folosit fierul de calcat, nici nu m-am gindit la asta Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Am refacut 2 twetere Infinity ,au primit membrana/bobina noua , si refacut cele 2 difuzoare de banda larga Sansui.....pe care proprietarul vechi le-a lacuit pe margine cu rasina poliesterica ( pt fibra de sticla ) de nu puteam sa misc membrana cu toata palma......"operatia"a reusit , difuzoarele suna bine .Sansuiurile au spatiul pt bobina foarte mic.....intre bobina si magnet abia a intrat un strat film foto roata pt centrare ....marginile noi sunt tot din panza cauciucata ca cele vechi ,dar cu pliuri.... Link spre comentariu
gusti_73 Postat August 10, 2023 Partajează Postat August 10, 2023 Bobinele (membranele) pentru tweetere de unde le-ati luat? Sa ne spuneti si noua, cand avem nevoie sa stim unde sa cautam. Link spre comentariu
Усилитель Postat August 10, 2023 Partajează Postat August 10, 2023 Acum 3 minute, gusti_73 a spus: Bobinele (membranele) pentru tweetere de unde le-ati luat? Sa ne spuneti si noua, cand avem nevoie sa stim unde sa cautam. Le am luat de la Noiz.ro ,au fost foarte rapizi ,a doua zi am primit coletul,preturile sunt corecte.... Tot acolo am luat si marginea la Sansui ,erau singurii care aveau panza cauciucata ca originalul ,ceilalti aveau numai spuma sau cauciuc.....in care nu am incredere" in timp.." ...mai ales ca banuim unde se fac..... Link spre comentariu
okean Postat August 10, 2023 Partajează Postat August 10, 2023 Interesant, multumim, la ei pe site se cheama panza impregnata... Link spre comentariu
sonic11 Postat August 12, 2023 Partajează Postat August 12, 2023 La 07.07.2023 la 21:39, Усилитель a spus: Am refacut 2 twetere Infinity ,au primit membrana/bobina noua , si refacut cele 2 difuzoare de banda larga Sansui.....pe care proprietarul vechi le-a lacuit pe margine cu rasina poliesterica ( pt fibra de sticla ) de nu puteam sa misc membrana cu toata palma......"operatia"a reusit , difuzoarele suna bine .Sansuiurile au spatiul pt bobina foarte mic.....intre bobina si magnet abia a intrat un strat film foto roata pt centrare ....marginile noi sunt tot din panza cauciucata ca cele vechi ,dar cu pliuri.... O singura observație, profilul rilei originale este omega cea ce îl permitea o cursă mai mare, noile rile nu permit curse mari. Link spre comentariu
Усилитель Postat August 12, 2023 Partajează Postat August 12, 2023 (editat) Acum 2 ore, sonic11 a spus: O singura observație, profilul rilei originale este omega cea ce îl permitea o cursă mai mare, noile rile nu permit curse mari. Da ,asa este ,originalul era o boxa Infinity pe 2 cai,deci tweeterul acoperea un spectru larg de frecvente.Acum va fi numai partea superioara de inalte ,asa am si vrut ,am cumparat o pereche de medii .Va fi un viitor proiect 3.5 cai posibil cu Visaton BG20 Am mai luat de la Partysound : Tub bas-reflex Monacor BR-70TR 18,49 lei 2 36,98 lei Difuzor medii Blue Tech G-5001/8 45,00 lei 2 90,00 lei Editat August 12, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
sonic11 Postat August 12, 2023 Partajează Postat August 12, 2023 Acum 21 minute, Усилитель a spus: Da ,asa este ,originalul era o boxa Infinity pe 2 cai,deci tweeterul acoperea un spectru larg de frecvente.Acum va fi numai partea superioara de inalte ,asa am si vrut ,am cumparat o pereche de medii .Va fi un viitor proiect 3.5 cai posibil cu Visaton BG20 Am mai luat de la Partysound : Tub bas-reflex Monacor BR-70TR 18,49 lei 2 36,98 lei Difuzor medii Blue Tech G-5001/8 45,00 lei 2 90,00 lei Eu mă refer la difuzoarele Sansui, nu la tw. La tw. Nu contează așa tare cu toate că va avea alt timbru. Se casesc și calote de panza, mătase... Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 O cutie din recuperari pt un amplificator de casti, cel facut de @carageae (17x10x5cm). I-am numerotat picioarele. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Pai nu asa se face. Trebuiau notate dupa punctele cardinale. Fii profesionist, ce draqu... In rest, cum iti pare amplificatorul? Eu am proiectat cablajele. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 E foarte bun, chiar imi place, alfel nu faceam cutia care mi-a luat destul timp (cutia era toata ruginita si am frecat-o cateva ore pana la luciu metalic). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum