laurex Postat Iunie 4, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2013 din nou masa+banca,fiu-meu face teste Link spre comentariu
laurex Postat Iunie 9, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2013 Ultima lucrare,masuta de machiaj ...poveste cu cantec(e) Asta e opera(capod n-are) si Povestea e cam asa,nevasta-mea s-a gandit ea ca la oglinda aia existenta s-ar potrivi o masuta de machiaj si ea si-asa n-are unde sa isi puna diversele creme s.a.m.d. . Raspunsul a fost unul pe masura,nu mai zic care,dar am improvizat si ceva ala Taxi: ....Da’ nu-nteleg ce faci cu atatea creme, pe cuvantul meu! Ai creme de fata, de maini, de picioare, de zi si de noapte hidratante, Creme de baie, creme de slabire, creme de masaj cu nu stiu cate plante, Creme gomaj, creme anti-rid, creme cu aloe vera, creme firmate. Eu am o singura crema de ras, goala pe jumatate… A functionat o perioada treaba asta dupa care au revenit insinuarile,cu "ce-ar fi daca...". Am tot amanat si lungit,pana cand m-am hotarat sa toc niste resturi de prin atelier,am facut masuta cu banca de mai sus si altele si n-am mai putut da inapoi.Asa ca m-am apucat de cautat resturi,picioarele provin de la un studio de pal mai batran ca mine,care zacea aruncat in ploaie de vreo 2ani.Geamul de sus are vreo 6mm,nu stiu la ce a fost pus,statea degeaba pe un raft,dar mergea ca masura,asa ca l-am transformat in blatul mesei. O rama din sipci de stejar pentru geam am facut-o repede,fetele la sertare tot stejar,intentionam sa baituiesc,dar n-a iesit si le-am innegrit si pe ele. Asta era materialul initial Dupa care da-i cu search-ul,ca nu mai era nimic de tocat prin atelier,numai noduri si crapaturi.Am improvizat o gramada,pana la urma a iesit. Doamna e in sfarsit multumita,dar... s-a creat un precedent si probabil mai vrea si alte chestii,ce stiu eu,scaunel pentru stat cu masca pe figura Si probabil va sti sa isi impuna punctul de vedere si atunci Intrebarea care se pune e una Fara Zahar: Întotdeauna-i vina noastră? Niciodată a muierii?.... Revenim dupa reclame cu crima din Primaverii Link spre comentariu
laurex Postat August 4, 2013 Autor Partajează Postat August 4, 2013 chestii mai noi,doar ce mi-am amintit sa pozez Nu sunt la gata,daca nu uit le fac si poze cu finisaj. Link spre comentariu
laurex Postat August 15, 2013 Autor Partajează Postat August 15, 2013 am uitat , intre timp am mai facut si asta : Link spre comentariu
laurex Postat Septembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Am mai facut si niste banci,modelu nou tip OZN si o pergola Link spre comentariu
laurex Postat Septembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2013 ultima realizare Link spre comentariu
daniels Postat Mai 31, 2022 Partajează Postat Mai 31, 2022 Niste blaturi, poate le torn in rasina Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 31, 2022 Administratori Partajează Postat Mai 31, 2022 Arata bine, e stejar ? turnate in rasina vor arata si mai bine Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2022 Partajează Postat Mai 31, 2022 Ar merge facuta o tabla de sah daca permite suprafata. Eventual 2 sertare dedesubt cu piesele aerente. Link spre comentariu
daniels Postat Mai 31, 2022 Partajează Postat Mai 31, 2022 Masa de sah se poate face din sipci de culori diferite. Link spre comentariu
daniels Postat August 13, 2022 Partajează Postat August 13, 2022 Un toc de usa din stehar facut din barda mai vechi de 70 ani. Link spre comentariu
Mircea Postat August 13, 2022 Partajează Postat August 13, 2022 De ce numai din barda, nu ai si o rindea? Ma gandesc ca a fost din ambitie si placere. Spor la treaba! Link spre comentariu
daniels Postat August 13, 2022 Partajează Postat August 13, 2022 E rindeluit pe partea cealalta care se vede. In poza e partea care se prinde in perete. Nu e facut de mine, e facut de bunicul sotiei, tocul are mai mult de 70 ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum