Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce am mai lucrat si eu

laurex

Postări Recomandate

Am zis sa ma laud si eu cu ceva,dar ce are Acs acolo.. hai totusi sa ma fac de ras

Majoritatea pozelor sunt facute in timpul lucrului,cu telefonul,care nu e tocmai..Ma rog,nu aveam intentia sa le postez pe undeva cand le-am facut.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniels

17

• laurex

16

• cdinu332

10

• carageae

7

Top autori în acest subiect

Foisorul octogonal a durat aproximativ 2 luni,pentru ca lucram si ca paznic in perioada aia.Munca multa a fost la selectia materialului,pentru ca statuse 3ani afara,pe masura ce lucram mai descopeream cate un putregai si modificam planul din mers.Numai romburile mi-au luat 4 zile.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Faine scaunul si leaganul,atat am vazut de pe telefon.O sugestie am,sper sa nu fie cu suparare,ar fi aratat mai bine baituite sau un lac incolor.Verdele ala scoate ochii in evidenta,sau cum era reclama aia?la mine in atelier urmeaza niste multe zabrele :rade: pun poze pana de Paste,promit.

Link spre comentariu

Iaca si o masuta cu banca aferenta

Si leaganul meu,e in stadiul "in lucru",urmeaza acoperis din stuf(acuma nu stiu,stuful e fita sau saracie?)

Ieri i-am facut inaugurarea,de cand ma laudam ca imi fac si mie balansoar d-asta....

Link spre comentariu

.....Si leaganul meu,e in stadiul "in lucru",urmeaza acoperis din stuf(acuma nu stiu,stuful e fita sau saracie?)....

Stuful nu este nici una nici cealalta, este o solutie foarte buna, racoroasa vara.Este foarte posibil sa iti doresti si schimbarea acoperisului foisorului cu acelasi material de "fite". Daca l-ai pune intr-un strat mai gros ar fi si mai bine, iar spritul baut sub el nu imbata!!! :da
Link spre comentariu

Stiu avantajele stufului,intr-un strat mai gros de 20cm e impermeabil la apa,racoros vara,calduros iarna.Problema la mine n-ar fi resursele,gasesc stuf,dar ca sa iasa ceva cam cum as vrea eu e foarte multa bataie de cap...Pentru leagan imi trebuia ceva sa tina umbra,fara complicatii.

La foisor,din pacate,nu pot schimba nimic,ca nu l-am facut pentru mine.Cu spritul e alta poveste,cel mai bun loc e unde se aduna prietenii,e stiut :da:

O mica chestie referitor la stuf,in cazul meu a fost saracie,solutia cea mai ieftina.Dar pe net am vazut ca strainii platesc o caruta de bani pe un acoperis de stuf.

Un pret, 27 euro/mp http://m.gandul.info/reportaj/eco-casa- ... ro-5451415

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ce am mai mesterit in ultimul timp...

O roaba pentru flori(in viitor,acu e goala :rade: )

Posted Image

Si o cruce olteneasca(oarecum),adaptata la sol vrancean

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări