Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect de licenta (senzori pe un motor)

Vizitator schiau_i

Postări Recomandate

Vizitator schiau_i

Buna ziua tuturorin curand voi avea de sustinut examenul de licenta.proiectul meu consta intr-un stand pe care am un motor legat la un sistem de franare. acestui ansamplu trebuie sa ii montez niste senzori pentru a masura diversi parametrii.pana in momentu de fata am senzor de temperatura, senzor de vibratie si senzor de masurare a turatiei...dar as mai pune si alti senzori.cu ce m-ati sfatui dumneavostra, sa fie o lucrare cat mai complexa.la toti acesti senzori, traductoare, sa li se poata citi valoarea in timp real in LabView. v-am atasat o schema sa vedeti cam cum ar trebui sa arete cand ii gata :)orice idee ii bine venita.va multumesc mult :d

post-73584-139829605102_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kreator

1

• ratza

1

• bluey

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Poţi monitoriza curentul şi tensiunea. Ar fi interesant de măsurat şi cuplul, decelerarea...

Da. La ce cred eu ca urmareste, traductorul de cuplu este cel mai important. Acceleratia unghiulara o poti obtine derivand turatia la timp. Din U, I, M si n poti obtine randamentul motorului la diferite turatii si cupluri, etc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări