Vizitator schiau_i Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Buna ziua tuturorin curand voi avea de sustinut examenul de licenta.proiectul meu consta intr-un stand pe care am un motor legat la un sistem de franare. acestui ansamplu trebuie sa ii montez niste senzori pentru a masura diversi parametrii.pana in momentu de fata am senzor de temperatura, senzor de vibratie si senzor de masurare a turatiei...dar as mai pune si alti senzori.cu ce m-ati sfatui dumneavostra, sa fie o lucrare cat mai complexa.la toti acesti senzori, traductoare, sa li se poata citi valoarea in timp real in LabView. v-am atasat o schema sa vedeti cam cum ar trebui sa arete cand ii gata :)orice idee ii bine venita.va multumesc mult Link spre comentariu
bluey Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Motor termic sau electric? Link spre comentariu
ratza Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Poţi monitoriza curentul şi tensiunea. Ar fi interesant de măsurat şi cuplul, decelerarea... Link spre comentariu
Kreator Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Poţi monitoriza curentul şi tensiunea. Ar fi interesant de măsurat şi cuplul, decelerarea...Da. La ce cred eu ca urmareste, traductorul de cuplu este cel mai important. Acceleratia unghiulara o poti obtine derivand turatia la timp. Din U, I, M si n poti obtine randamentul motorului la diferite turatii si cupluri, etc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum