yo2mhj Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Poate ma considerati "ala care cere"( ) dar daca are cineva informatii(link-uri,web-url,e.t.c.) sau documentatia de la R 118BM(orice varianta) chiar si scrisa ,sunt foarte interesat.Din pacate pentru mine nu am gasit pe web date decat ambigue.Sunt interesat in special de alimentator si emitator-solutii gandite,adoptate.Va multumesc...pentru variante tiparite sunt dispus sa ofer orice am disponibil. Link spre comentariu
Vizitator bobita Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Salut.Am intreaga documentatie de la r118 in original, adica limba rusa, dar shemele sint pe limba noastra:-).Cam ce te intereseaza?Nu am, din pacate , prea mult timp, pentru a scana manualele, insa as putea sa scanez sau sa fotografiez schemele si alte detalii, numai sa-mi spui ce anume ai nevoie, documentatia e destul de stufoasa.Bob Link spre comentariu
yo2mhj Postat Martie 22, 2013 Autor Partajează Postat Martie 22, 2013 Multumesc pentru raspuns,ma intereseaza in special alimentarea de la retea.Am primit ceva link-uri,dar daca este si documentatia originala...Va multumesc,73! Link spre comentariu
Vizitator bobita Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Multumesc pentru raspuns,ma intereseaza in special alimentarea de la retea.Am primit ceva link-uri,dar daca este si documentatia originala...Va multumesc,73! Vineri -simbata pozez si trimit schemele, cu scuze, dar nu reusesc pina atunci! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum