Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Documentatie R-118BM

yo2mhj

Postări Recomandate

Poate ma considerati "ala care cere"( :speriat ) dar daca are cineva informatii(link-uri,web-url,e.t.c.) sau documentatia de la R 118BM(orice varianta) chiar si scrisa ,sunt foarte interesat.Din pacate pentru mine nu am gasit pe web date decat ambigue.Sunt interesat in special de alimentator si emitator-solutii gandite,adoptate.Va multumesc...pentru variante tiparite sunt dispus sa ofer orice am disponibil. :101 :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo2mhj

2

Top autori în acest subiect

Vizitator bobita

Salut.Am intreaga documentatie de la r118 in original, adica limba rusa, dar shemele sint pe limba noastra:-).Cam ce te intereseaza?Nu am, din pacate , prea mult timp, pentru a scana manualele, insa as putea sa scanez sau sa fotografiez schemele si alte detalii, numai sa-mi spui ce anume ai nevoie, documentatia e destul de stufoasa.Bob

Link spre comentariu
Vizitator bobita

Multumesc pentru raspuns,ma intereseaza in special alimentarea de la retea.Am primit ceva link-uri,dar daca este si documentatia originala...Va multumesc,73! :da

Vineri -simbata pozez si trimit schemele, cu scuze, dar nu reusesc pina atunci!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări