Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor tableta prestigio

Vizitator acshu_d

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

9

• George(sb)

2

• porscheg

2

• seby19www

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ee nu chiar un desktop... dar un minilaptop mai modest (ca performanta si capacitate de stocare)...da!pentru cei mai ne pretentiosi si cu bani mai putini e o solutie ...(pana strang iar 4-8 sute de lei sa-si i-a alta)tastatura poate fi chiar una mini(cat dimensiunea tabletei)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator katana999

Salut,Am si eu o tableta Prestigio PMP7074B3G si pana de curand nu aveam cablu de alimentare la ea (a fost sparta de fiica mea), dar gratie baietilor de pe acest forum am reusit sa o refac, numai ca la mine configuratia pinilor este un pic diferita de ceea ce este aici dar cu putin efort am reusit. Am atasat schema cu pozitia lor si cu configuratia lor ptr a putea ajuta si alti colegi in "suferinta". Va multumesc

Schema cablu tableta Prestigio.pdf

Link spre comentariu
Vizitator acshu_d

Salut,Am si eu o tableta Prestigio PMP7074B3G si pana de curand nu aveam cablu de alimentare la ea (a fost sparta de fiica mea), dar gratie baietilor de pe acest forum am reusit sa o refac, numai ca la mine configuratia pinilor este un pic diferita de ceea ce este aici dar cu putin efort am reusit. Am atasat schema cu pozitia lor si cu configuratia lor ptr a putea ajuta si alti colegi in "suferinta". Va multumesc

prin cablul postat de tine se incarca si de la calculator?
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator magda06

am achizitionat si eu de curand o tableta prestigio pmp34708 si i s a spart displayul are ecranul alb si pe mijloc cam 4 lini negre am fost cu ea la garantie si a iesit din garantie...deocamdata nu au in stoc cei de unde importa displayuri dar mi s a spus ca costa cam 150 fara manopera si ca mi o va face la banii acestia cand il va avea pe stoc....unde as putea sa mai gasesc un astfel de display sau ce solutii as mai putea avea avand in vedere ca pe ea am dat acum 3 saptamani 300 de lei?totusi mi se pare cam scump 150 un display fata de cat costa ea...nu ma prea pricep dar cautand ceva legat de aceasta firma am dat de acest site...multumesc celor care ma vor ajuta

Link spre comentariu

Din pacate, nu cred ca puteti gasi un display mai ieftin decat cel oferit de producator(distribuitor) trebuie sa tineti cont ca aceasta tab. face parte din categoria celor de unica folosinta!deci repararea este descurajata de producator,..prin preturi mari la piesele de schimb sau lipsa lor de pe piata...o solutie ar fi ... gasirea unui display recuperat dintr-o tab. identica defecta dar cu disp. bun..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări