Vizitator acshu_d Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 ziua buna.am o tableta prestigio pmp7074b3g achizitionata de prin talcioc.am luat-o cu displayul spart si fara accesorii.din toate tablete care exista a mea are mufa cu 18 pini care serveste la incarcare,conexiune calculator si otg.cablul otg am reusit sa-l fac cu ajutorul unui utilizator de pe un site rusesc.nu reusesc sa fac cablul de incarcare si conexiune calculator.ma poate ajuta cineva?mufa e identica cu cea folosite de telefoanele samsung.multumesc Link spre comentariu
elmar Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 sa inteleg ca i-ati schimbat ecranul spart??daca nu ...la ce va trebuie conexiune la calculator? Link spre comentariu
Vizitator acshu_d Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 da.am reusit pana la urma.la prima comanda de display nu am dat mare importanta la banda de legatura de la display la placa.si primul display a venit si era cu banda scurta.am mai comandat unul cu banda lunga si merge.momentan o incarc de pe pinul 3(+5V) si pinul 11(-5V) dar nu am control la incarcare.nu-mi arata ca se incarca.am primit ceva poze cu mufa de la cablu dar sunt total nedumerit.pe mufa pinul 3 nici nu are contact.iau ca etalon mufa de la samsung de pe pinout.ru Link spre comentariu
Vizitator acshu_d Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 problema rezolvata. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 si...doriti sa pastrati secretul?incercand sa va ajut ...am vazut ca ati cerut ajutorul pe mai multe forumuri.si acolo tot asa ati procedat?daca toti ar fi asa...nu reparati niciodata tableta ...din fericire mai sunt si oameni "saritori" care isi pierd din timpul lor pentru a ajuta si pe altii....dvs. vad ca nu ati avut timp decat de un raspuns "sec" ??! Link spre comentariu
Vizitator acshu_d Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 pai nu-i bai sa spun si la altii.dar din cate am cautat doar eu am fost singurul interesat.daca are cineva nevoie de ceva oricand cu placere.vrei sa postez aici tot?k.deci cu inceputulschema pt cablul cablul otg mi-a fost oferita de frans57 pe forumul "http://prestigio.ipb.su",deci meritul cel mai mare e al lui.schema cablului e in fisierul atasat.dupa care am gasit la cineva o tableta de vanzare si am rugat sa-mi trimita o poza cu mufa de la cablul de incarcare si conexiune pc.sa vad asezarea pinilor pe mufa.ce ma intrigat este ca conectat la calculator tableta nu se incarca desi foloseste acelasi cablu.in fine.sa revenim la subiect.deci cablul original are pini cam aceeasi in mare parte.incepand de la poza cu numaratoarea pinilorpinul 15/16/17/18 e V+(rosu usb),pinul 8 e D-(alb usb) si 9 D+(verde usb),pinul 11/12 am legat V-(negru usb).de pe mufa originala mai erau 2 pini suplimentari 10/13 pe care la masuratoare aratau cu V- asa ca i-am legat cu negru usb. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 avind in vedere ca nu prea se gaseste informatii despre acea mufa...ar fi bine sa ne spuneti cum vin conectate firele de la alimentare (ce pini din mufa se folosesc)...poate acum nu are nimeni nevoie de aceasta informatie ...dar nu se stie in viitor! Link spre comentariu
Vizitator acshu_d Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 avind in vedere ca nu prea se gaseste informatii despre acea mufa...ar fi bine sa ne spuneti cum vin conectate firele de la alimentare (ce pini din mufa se folosesc)...poate acum nu are nimeni nevoie de aceasta informatie ...dar nu se stie in viitor! ma luptam sa fac o conversie la poza.conform site-ului era in format prea mare de atasat.sper sa se inteleaga. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 daca nu puteti pune ca format jpeg(foto) arhivati(rar. sau zip.) acea poza si apoi o atasati... aveti meniul de mai jos unde scrie "alege" si "adauga fisierul" Link spre comentariu
Vizitator acshu_d Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 sa rezolvat deja.sper sa fie ok Link spre comentariu
elmar Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 da! e super ok!va multumesc! in numele celor care vor avea nevoie de aceste informatii Link spre comentariu
Vizitator acshu_d Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 nope.din ce-i ce ma cunosc stiu ca sunt oricand de ajutor.atunci cand pot si stiu. Link spre comentariu
George(sb) Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 mi-a adus si mie cineva o tableta de 7" cu touch-screenul spart, display-ul afiseaza, unde gasesc unul la pret decent? Link spre comentariu
elmar Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 mi-a adus si mie cineva o tableta de 7" cu touch-screenul spart, display-ul afiseaza, unde gasesc unul la pret decent?tot "prestigio"?spuneti exact cu ii zice ...chiar daca arata la fel tabletele sunt de constructii diferite! cu touchscreen-uri diferite (capacitive,rezistive...) Link spre comentariu
porscheg Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 E scump chiar si second pe ebay. Fiind principala cauza pentru care se duc dracu adica le sparge repede clientele neglijent se speculeaza piata. Preturile variaza intre 100-150£.Eu le recomand la clienti sa o faca freesbee primavara pe terenul de joaca. Doar daca e vreo Mac si a costat al naibii de mult sa merite 150£ pentru un touchpad(ecran). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum