Vizitator synco Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Buna ziua. As vrea sa-mi construiesc un set de tobe eletrice. Am nevoie de o schema de aplificator pt piezo cat mai simpla (trebuie sa fac vreo 20 de module) , dar care atunci cand lovesc piezo-ul sa-mi aprinda un led la iesire. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Încercaţi schema ataşată, în care puteţi folosiorice BC-uri uzuale (bineînţeles, respectând tipulacestora, NPN/PNP). Link spre comentariu
puriu Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Schema e buna pentru aprins LED-ul. Daca trebuie preluat si semnalul audio al tobei de pe colectorul PNP-ului, mai trebuie o rezistenta de 3-5k in serie cu baza finalului. Link spre comentariu
Vizitator synco Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Multumesc frumos pt ajutor Link spre comentariu
Vizitator synco Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Acum ma pun sa construiesc primul modul. Daca merge treaba o sa va zic tot planul de ansamblu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum