Vizitator addypram Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 buna seara la toata lumea!!! am un aparat de radio la care s-a defectat pe partea de UUS un tranzistor pe care scrie pe net l-am gasit ca fiind de fapt CP 714 tranzistor PNP dar nu am gasit un echivalent la el, asa ca am trecut la tatonari si de fapt radioul merge cu un tranzistor BFY 90 (care este NPN). problema este ca aparatul de radio nu mai are aceeasi sensibilitate (prinde posturi mai putine, sau mai rau).intrebarea mea este ce echivalent are acest tranzistor ,deoarece nu cred ca as mai gasi undeva unul original !va multumesc!!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Nu trebuie facute asemenea greseli: sa pui un tranzistor NPN in loc de unul PNP! Daca citeati cu atentie vedeati alte tranzistoare echivalente printre care unul usor de gasit: BCX89! Link spre comentariu
Vizitator addypram Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 va multumesc pentru precizare , dar pina voi intra in posesia unui bcx 89 o sa trebuiasca sa mai astept... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Mai puteti pune: BC516, BC876, BC878, BC880, etc.. Link spre comentariu
Vizitator addypram Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 multumesc inca o data !!!cred ca dintre ultimii tranzistori indicati gasesc macar unul... Link spre comentariu
marinp Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 tranzistori de inalta frecventa PNP care merg in UUS:: BF494, BF495, BF496, BF502 , BF502S , BF503, BF506, BF509, etcdaca nu ai reusit sa-l repari da mai multe detali: capsula tranzistor, marca radio, foto. cu circuitul, etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum