Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistor P 714

Vizitator addypram

Postări Recomandate

Vizitator addypram

buna seara la toata lumea!!! am un aparat de radio la care s-a defectat pe partea de UUS un tranzistor pe care scrie pe net l-am gasit ca fiind de fapt CP 714 tranzistor PNP dar nu am gasit un echivalent la el, asa ca am trecut la tatonari si de fapt radioul merge cu un tranzistor BFY 90 (care este NPN). problema este ca aparatul de radio nu mai are aceeasi sensibilitate (prinde posturi mai putine, sau mai rau).intrebarea mea este ce echivalent are acest tranzistor ,deoarece nu cred ca as mai gasi undeva unul original !va multumesc!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

2

• marinp

1

Toni Marginean

Nu trebuie facute asemenea greseli: sa pui un tranzistor NPN in loc de unul PNP! Daca citeati cu atentie vedeati alte tranzistoare echivalente printre care unul usor de gasit: BCX89!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

tranzistori de inalta frecventa PNP care merg in UUS:: BF494, BF495, BF496, BF502 , BF502S , BF503, BF506, BF509, etcdaca nu ai reusit sa-l repari da mai multe detali: capsula tranzistor, marca radio, foto. cu circuitul, etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări