Vizitator PiratuDac Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Buna ziua , am si eu un amplificator blue-tech CS2150 cu functia de bridge , si as vrea sa iau semnal audio de la intrarea semnalului audio in kiturile de amplificare , pentru al folosi la un alt amplificator ce nu are functia de bridge . Se poate ? :nas:PS. Sursa de semnal este un mixer . Link spre comentariu
ratza Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Se poate, dacă zici că are funcţia implementată intern. Link spre comentariu
Luca Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Mai bine lasi amplificatoru ala asa si faci un mic defazor... Detalii AICI ( schema , cablaje , mod legare ) Link spre comentariu
Vizitator PiratuDac Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 As face acel defazor , dar nu am de unde face rost de cablaj. Pisele as putea zice ca fac rost de ele ,din alte montaje , dar ca aparat de masura nu am decat un multimetru si imi e frica sa stric ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum