Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pik-up Tehnoton Nocturn 2220, cu mecanica Zifona

Vizitator Carmen Mironovici

Postări Recomandate

Aveti schema amplificatorului din pik-up-ul Tehnoton Nocturn 2220, cu mecanica Zifona ?Desi este relativ simpla, 2xTBA810AS si 2xBC172, am nevoie de schema. Pe net nu am gasit.Proprietarul acestui aparat s-a crezut a fi in putere si a scos de pe cablaje 90% din componente, pe care le-a si compromis. Reconstructia necesita totusi o schema.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

1

Top autori în acest subiect

Poate n-ar fi rau sa pui o poza a cablajului pe partea plantata.Daca nu apare schema,poate are cineva placa mai completa ca a ta,si o rezolvi altfel,pt ca schema mai greu de gasit,modelul asta a avut o raspandire destul de mica si poate fi o sansa in plus pt reusita,daca gasesti la cineva o placa completa.

Link spre comentariu

Am refacut etajul final (2xTBA810AS) cu usurinta. Am avut pagina de catalog a integratului. Functioneaza foarte bine.Pe cablajul corectorului de ton sint doua preamplificatoare cu cite un tanzistor. Componentele de pe cablaj sint scoase, schema nu am, cablajul nu este marcat si este partial exfoliat.Singura solutie pe care o vad eu, este sa adaptez un corector de ton cu tranzistori, dupa o schema cunoscuta.

Link spre comentariu

Caz rezolvat !Am adaugat un corector de ton, volum si balans construit in jurul integratului TDA1524.Pentru ca aparatul era prevazut doar cu 3 potentiometre, am montat in fata volum, inalte, joase, iar in spate balansul. Pentru a nu modifica aspectul frontal. Functioneaza excelent.Daca cineva doreste schema, o trimit la cerere. Multumesc pentru ajutor, indicatii si incurajari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări