Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare difuzor medii-inalte

papanoiu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• papanoiu

15

• CBI

8

• ahegyes

4

• Luca

4

Top autori în acest subiect

La pretul afisat mai adaugi un 35 euro pt. posta si comision bancar.Tocmai din aceste motive - cheltuieli cu posta, precum si cheltuielile cu incinta, filtre, etc... nu se justifica daca folosesti difuzoare ieftine.

Link spre comentariu

Nu stiu ce si cum sa fac.Prima varianta e sa achizitionez un difuzor scump de 8 inch cu fs <30hz si totusi, constat ca toate au o panta descendenta sub 100hz si ca sa-l egalizez trebuie sa trag din corector, nu fac mare branza fata de spa8pa.A doua varianta e sa raman la monacor spa8pa care se aude super dar are ceva lipsa bass si sa-i adaug un difuzor sub bass care sa redea liniar intre 30hz si > 250hz, in felul asta pot sa jonglez din filtre cum vreau eu ca sa aduc toata incinta la o redare cat mai liniara.Sper ca pana termin de decupat panourile sa ma hotarasc pe ce varianta sa merg .

Link spre comentariu

cele de 8" nu urca prea bine daca vrei sa faci 2 cai,nu zic ca nu sunt,dar trebuie sa cauti unele potrivite,adica mai calme in partea din dreapta, daca nu ai experienta in constructia filtrelor.raspunsul pe joase din pdf-uri este masurat pe panou IEC ,adica in conditii adecvate pt a evidentia rapsunsul peste 100-200hzreal el difera in fctie de incarcarea cutiei,acord,camera ,stabilite de constructor in fctie de necesitati

Link spre comentariu

Of, stiti cum sunt eu acum; dezbracate ca te f..., imbracate ca nu te mai f....De filtre nu mi-e frica, am tot ce-mi trebuie, atat ca aparate de masura cat si ca piese, la o adica le fac si de ordin 6 sau trece banda !!!!

Link spre comentariu

Pana la urma ce buget ai pentru difuzoare ? Difuzoarele usher reprezinta o alegere destul de buna pret-calitate.

Nu e vorba de buget, e vorba daca merita ca pentru o virgula in plus sa platesc inca 200 euro.Ca fapt divers pot sa aloc si 2000 lei pentru doua difuzoare, dar de ce sa arunc cu banii cand pot sa gasesc ceva bun raportat la calitate/pret.Nu mai sus de un post mi se recomanda USHER AUDIO 8955A, care 2 buc. costa cu tot cu transport ~300 euro, acum ma intreb merita 200 euro in plus aceste difuzoare fata de Usher Audio 8133 care are parametrii ~ identici ? adica pentru o virgula sa dau aproape 1.000 lei in plus ?Daca merg pe premiza cel mai scump ca e cel mai bun, ajung si la difuzoare de 2.000 euro bucata !!!!Ps. Am inceput sa fiu bombardat de PM-uri cu ce si de unde sa-mi cumpar difuzoarele !!!
Link spre comentariu

bun,dar pana la urma totusi ce vrei sa faci,ca parca ajungem iar ca pe topicul lui Cumnatuba vrei difuri de medii,ba de subwofer,acum alte midwoferedecide-te ce exact vrei sa faci ca iese iar balci cine te bombardeaza pe mp,zi-mi pe privat daca te deranjeaza si iau masuri

Link spre comentariu

Vreau doar sa suplinesc sa-i spunem lipsa spectrului sonor cuprins intre 25hz si 100hz.Am spus mai sus variantele mele, ori difuzor capabil, ori difuzor de sub bass si incinta pe trei cai.Eu agreez varianta cu difuzor de sub bass care sa stie redea doar pana la maxim 500hz. Aici nimeni nu mi-a recomandat ceva.De ceva vreme recunosc, ne invartim ca un O intr-o caldare.

Link spre comentariu

Vezi, acele intrebari mi le-am pus si eu ! O sa meditez pe ce varianta sa merg, in principiu toate sunt bune, ramane sa-mi aleg EU una.Va multumesc tuturor pentru ajutor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări