IsBlacks Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 buna ziua, am cumparat dintr-un targ de vechituri un asemenea alimentator, intrebarea mea este urmatoarea cum scot cei 6v 300mA pentru ca am 2 mufe negre, iar la celelalte valori de tensiune negru si rosu Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Acele borne sunt negre deoarece acolo aveţidisponibilă tensiune alternativă, nu continuă.Bornele roşii marchează plusul ieşirilor de c.c. Link spre comentariu
Heer Postat Mai 22, 2020 Partajează Postat Mai 22, 2020 Are cineva schema acestui stabilizator ca am si eu unul si sunt dezlipite o multime de fire? macar niste poze din interior daca se poate? (nu ca ar fi un alimentator grozav dar este mic si nu te prea derajeaza cand lucrezi) Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 23, 2020 Partajează Postat Mai 23, 2020 Heer.Cel mai simplu masurati tensiunile in secundar traf.Daca utilizati 6 VAC pastrati bornele.Altfel anulati! La fel bornele 3V 5mA nu le vad rostul. Tensiunea 2-12V foarte probabil e realizata cu un montaj tranzistor-zenner. Recomand sa dati tot afara si sa puneti un modul cu LM317.Puteti folosi o placuta din comert.E sub 10 lei.De pe ea dati jos semireglabilul si puneti in loc un potentiometru de 4,7-5K. La varianta aceasta nu aveti nevoie decat sa gasiti conexiunile de tensiune maxima de pe secundar.Ceva intre 12-20 Vac.Asta o folositi pentru alimentarea modului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum