Vizitator pisica matache Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Semnalul GE,nu e in regula!Nu mai alimenta forta,pana nu rezolvi problema. Link spre comentariu
CIBY2 Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Semnalul GE,nu e in regula!Nu mai alimenta forta,pana nu rezolvi problema.Asa este.@MaricelIGBT-urile sunt SGW30N60.Semnalul din grila IGBT pe care l-ai postat este la fel pe ambele ramuri, si pe partea spre + si pe partea spre -?Verifica diodele in paralel pe primar si toate componentele din driverele din grilele IGBT-urilor.Cum arata semnalul pe primarul trafului driver?Aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=210&t=48875&start=540 am postat cateva oscilograme dupa un montaj aproape identic.Cel putin asa ar trebui sa arate si la tine. Link spre comentariu
Maricel Postat Aprilie 8, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Va salut! Revin cu acest invertor....am verificat toate componentele aferente comenzii IGBT-urilor si toate par ok, asa ca..... ramasese traful driver de luat la purificat...l-am desfacut si l-am dus la un coleg pentru bobinat. Dupa bobinare s-au schimbat treburile.. . Postez oscilogramele cu noul traf driver:osciloscopul setat: volti/div-10volti time/div-5uS.-poza A-semnalul pe primar traf driver,-poza B-semnalul pe grila IGBT-ului nemontat.-poza C-semnalul pe grila IGBT-ului pe o ramura cu cond montat de 2,2nF.-poza D-semnalul pe grila IGBT-ului pe a doua ramura cu cond montat de 2,2nF.Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de aceste semnale. Va multumesc! Link spre comentariu
Maricel Postat Aprilie 8, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Forma semnalului intre drena igbt-ului si masa cu invertorul alim prin traf separator la 220v.volti/div-2volti(si sonda1/100) time/div-5uS. Semnalul este indentic pe ambele ramuri, frecventa UC3845 este de 54,4 Khz masurata cu multimetrul este buna? Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Semnalul GE,as zice ca e-n regula,desi e loc si de mai bine.Fa un test comparativ cu TC4422 si-o sa vezi diferenta.Pare in regula si semnalul EC,pe IGBT.Poate mai primesti si alte opinii,din partea celor cu experienta in depanarea invertoarelor. Link spre comentariu
Maricel Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Matache, multumesc mult pentru sprijinul acordat, azi dupa ce vin de la servici fac un test si cu TC4422. Link spre comentariu
Maricel Postat Aprilie 10, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Testele driver cu TC4422 aici. viewtopic.php?f=41&t=144499 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum