FLORIN IORDACHE Postat Iulie 28, 2013 Partajează Postat Iulie 28, 2013 Va salut ! Eu unul am reusit in felul urmator....adica cititi aici : viewtopic.php?f=50&t=150412 , dar pentru ati reusi si dvs cum am reusit eu trebuie sa stiti ce intrebari secrete care vi le-a pus la crearea contului de e-mail / mess..... Succes !!!! Link spre comentariu
Vizitator dragomir Postat Iulie 28, 2013 Partajează Postat Iulie 28, 2013 am incercat tot ce scrie pe forum. nu merge si gata........deja incep sa disper. problema cu ntrebarile secrete nu am incercat deoarece am adresa de foarte multi ani si nu mai stiu raspunsurile. iar cand vreau sa ma conectez pe adresa alternativa spune ca nu e ok parola!!!! nici de pe alt calculator nu merge, nici de pe telefon.......Ajutati-ma va rog!!!! e interesant ca alt ID merge... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 28, 2013 Partajează Postat Iulie 28, 2013 Pai daca nu le mai stiti intrebarile secrete.....nu prea mai aveti cum sa o mai recuperati adresa,doar sa incercati sa vb.... cu cei de la yahoo si sa vedeti ce va spun si dansi......O duminica placuta va doresc !!! Link spre comentariu
Vizitator dragomir Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 mi se pare ridicol , daca stiu ID si parola ? imi spune doar ca am o problema de conexiune! dar alt ID merge!!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 mi se pare ridicol , daca stiu ID si parola ? imi spune doar ca am o problema de conexiune! dar alt ID merge!!!Pai asa imi aparea si la mine pana sa-mi resetez id-ul si parola,dar pentru treaba aceasta de a reseta id-ul si parola trebuie musai sa stiti intrebarile secrete...asa cum v-am mai zis .O zi minunata va doresc !!! Link spre comentariu
florinellll Postat Iulie 29, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2013 Daca nu mai stii raspunsurile la intrebarile secrete poti sa spui"" la revedere""respectivului cont yahooLa mine dupa ce am raspuns la o intrebare(se facea referire la unchiul preferat) mi sa spus sa schimb parola ,am schimbat-o si totul ok. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 La mine dupa ce am raspuns la o intrebare(se facea referire la unchiul preferat) mi sa spus sa schimb parola ,am schimbat-o si totul ok. Buna seara ! Da are dreptate domnu florinellll pentru ca si la mine tot cam acelasi lucruri ma intrebat. O seara buna va doresc !! Link spre comentariu
cristi71 Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 eu am rezolvat asa http://radiointim.wordpress.com/2011/01 ... siguranta/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum