Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema conectare yahoo mess

florinellll

Postări Recomandate

Am doua adrese de mail si multii mess instalat.Pe una din adrese nu ma pot conecta ,mesajul afisat este ceva de genul"verifica conexiunea la internet"Internetul functioneaza, de asemenea si cealalta adresa mail este ok.Ce ma sfatuiti?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinellll

5

• FLORIN IORDACHE

4

• twinvortex

4

• wally_gatter

2

Am exact aceeasi problema cu una din adrese;intr-o dimineata am primit mesajul ca nu sunt conectat la internet si de atunci nu am mai reusit sa ma conectez.Pana in prezent nu am reusit sa rezolv problema(de aproape o luna);contul nu apare ca fiind compromis dar nu pot sa il accesez nicicum.Toate metodele folosite ,inclusiv prin telefon,nu au dat rezultate.

Link spre comentariu

singura posibilitate este dati click pe "am uitat parola" si sa treceti acolo email-ul de siguranta (pe care ar fi trebuit sa-l scrieti cand ati facut contul de email) , si veti primi pe acea adresa noua parola.Dupa asta puneti parola primita la contul compromis si totul v-a reveni la normal.Ulterior se schimba parola cu una mai greu de ghicit. Am patit si eu acelasi lucru si asa am rezolvat.Succes

Link spre comentariu

singura posibilitate este dati click pe "am uitat parola" si sa treceti acolo email-ul de siguranta (pe care ar fi trebuit sa-l scrieti cand ati facut contul de email) , si veti primi pe acea adresa noua parola.Dupa asta puneti parola primita la contul compromis si totul v-a reveni la normal.Ulterior se schimba parola cu una mai greu de ghicit. Am patit si eu acelasi lucru si asa am rezolvat.Succes

Nu merge nici asa;cand vreau sa intru pe adresa alternativa imi apare ca parola introdusa este incorecta... :nas:
Link spre comentariu

Nu merge nici asa;cand vreau sa intru pe adresa alternativa imi apare ca parola introdusa este incorecta... :nas:
Sa inteleg ca nici adresa alternativa nu va functioneaza?Mai sus spuneati ca doar una dintre adrese nu va functioneaza.Deci inteleg ca adresa alternativa (de siguranta functioneaza).Poate nu am explicat corect asa ca reiau. incercati sa va conectati la adresa compromisa si cand va apare eroarea la conectare dati click pe "forget password" si treceti acolo adresa de email alternativa (care normal ar fi trebuit sa fie trecuta ca adresa de siguranta atunci cand ati facut contul).Dupa ce faceti asta, asteptati mesaj de la yahoo cu noua parola (pe adresa alternativa), pe care o veti pune la adresa de email compromisa si pe care o veti folosi ca sa va conectati la email.
Link spre comentariu

Exact...ziceau ca din motive de securitate imi sunt blocate si intrebarile secrete,iar atunci am ales calea de autentificare folosind numarul de telefon mobil.Am primit de la ei un cod de deblocare pe care l-am incercat si tot nu am reusit.Primesc un mesaj de genul sa incerc a doua zi dupa ora...ceva in genul astazi nu...poate maine.N-am idee ce sa mai incerc.Imi functioneaza adresa de e-mail care nu are legatura cu acest cont;adresa de baza si cea alternativa de la acest cont nu le pot accesa.

Link spre comentariu

mai incercati maine tot asa cum v-am zis.referitor la codul trimis pe telefon, trebuie scris in maxim 15 minute de la primire daca nu ma-nsel.nici eu nu am reusit cu codul trimis pe telefon si am renuntat la varianta asta, dar cu adresa de email alternativa mi-a mers. P.S.@florinellll ati reusit sa va recuperati adresa de email?

Link spre comentariu

Cu ceva timp inainte m-a avertizat ca ar fi o problema,insa nu am dat importanta,pentru ca functiona normal mailul.Iata mesajul:

Nu va putem autentifica in Yahoo messenger.

Este posibil sa fie o problema la conexiunea Internet.

Verificati computerul daca este conectat la Internet.

Faceti clic pe Depanare pentru a derula o serie de teste care sa incerce diagnosticarea problemei de conexiune.

Daca fac clic pe depanare dupa cateva secunde imi apare acelasi mesaj.

Nu face referire la faptul ca parola nu este corecta.

Eu am mess in limba romana si asta este mesajul ,cuvant cu cuvant

Link spre comentariu

Cu ceva timp inainte m-a avertizat ca ar fi o problema,insa nu am dat importanta,pentru ca functiona normal mailul.

Daca mailul functioneaza normal inseamna ca problema este de la programul yahoo messenger.Incercati sa dezinstalati yahoo messenger si reinstalati versiunea in limba engleza de pe pagina oficiala de la yahoo : http://messenger.yahoo.com/ Nu ar fi rau sa dati si o scanare cu antivirusul. P.S. daca aveti posibilitate incercati sa va logati de pe alt calculator pe yahoo messenger.Daca va merge pe alt calculator este clar ca este afectat programul de pe computerul dvs. si necesita reinstalare , iar pentru siguranta dvs o scanare cu antivirus este necesara.
Link spre comentariu

Hai un profesionist tovarasi :da

Nu va putem autentifica in Yahoo messenger.

Este posibil sa fie o problema la conexiunea Internet.

Verificati computerul daca este conectat la Internet.

Faceti clic pe Depanare pentru a derula o serie de teste care sa incerce diagnosticarea problemei de conexiune.

Link spre comentariu
wally_gatter

Subiect INCHIS (o luaserati pe carari ,diseara sper sa am timp sa editez toate magariile si s-ar putea sa-l redeschid) !!!

Subiect redeschis !! Cum va mai certati cum sare subiectul la Pubela si primiti warn sau ban.. Deci va rog frumos fiti civilizati

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Dupa lupte seculare care au durat 3luni :rade: cum bine zicea NENEA IANCU am recuperat contul de mail.Mama ,mama am peste 300de mail-uri necitite :freaza: Am inteles ca mai sunt si alti colegi cu aceasta problema,vedeti ca o sa va ceara sa puneti o parola mai complexa .Apropo cei care au net de la romtelecom ,avem "full speed" gratis 2luni Bafta

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări