Vizitator kosza karoly Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 salut tuturor asi avea o intrebare am niste segment digit sau cu leduri sau cum se spune care arata numere si am un alimentator care are afisajul analogic si asi vrea sal schimb pe acestea cu led fiindca asi vrea sal modific sisal schimb si afisajul pe unul mai mic, dar problema e ca nam numai afisajele alea c led in rest nimic si cefelde electronica artrebui facut si cu cefelde circuit integrat sa mearga sa arate cu numere Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Asta nu se inacreaza da alimentatoareMutat la AMC Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Nu-i asa simplu.Ai doar displayul.Iti trebuie CIul care sa stie masura si care sa comande displayul. Link spre comentariu
Vizitator kosza karoly Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 buna ziua cefelde circuit ar trebui acolo sau daca ma puteti ajuta cu o schema sau cu ceva anume multumesc Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Poti folosi integratul ICL7107 si un afisor cu leduri,anod comun.Pentru alimentare ai nevoie de 5V,ce trebuiesc obtinuti din sursa.Sau ar fi varianta cumpararii unui voltmetru digital,am vazut si pe forum,la ''Vanzari''. Link spre comentariu
ggi Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Asta nu se inacreaza da alimentatoare Dulcea vorba romaneasca.... Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Dr.L s-a mutat in Tinutul secuiesc, nu stiati! . Link spre comentariu
ggi Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Eu cred ca a aplicat stilul initiatorului ca se se faca inteles... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum