Bogdantog Postat Iulie 22, 2006 Partajează Postat Iulie 22, 2006 Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Am o sursa de pc de 250 w. As dori sa scot din ea 30 v . Pot sa o fac sa scoata cat imi trebuie mie doar eliminand divizoarele de tensiune care fac din 30v-12 si 5 pentru PC si sa verific daca piesele de dupa divizoare suporta nota tensiune Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 22, 2006 Partajează Postat Iulie 22, 2006 Nu poti asa. Vreo 16V e maximul la care se poate mari ramura de 12V modificand divizorul de reactie negativa ( depinde de sursa ) dar scade mult si puterea de iesire .Daca modifici schema de redresare punand o punte redresoare intre capetele celor 2 infasurari de 12V obtii 24V. Poate cu putin noroc poti ajunge la 30V umbland la reactia negativa , dar cum am zis scade puterea maxima de iesire. Link spre comentariu
LostCell Postat Iulie 26, 2006 Partajează Postat Iulie 26, 2006 se desface trafu si se rebobineaza secundarul.recalculeaza protectiile si reactia..si incearca sa vezi si ce tipologie ii ce circuite are.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum