Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

timp de corodare

xragon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MaesTTro

9

• marius_3004

2

• E-1

2

• xragon

2

Top autori în acest subiect

Pai e vizibila corodarea,Timpul difera in functie de concentratie,temperatura solutie,marimea suprafetei de corodat,uzura(daca a mai fost folosita),nu cred ca poate cineva sa-ti dea un timp exact

Link spre comentariu

Puteti sa amestecati o cantitate mai mare de fier clor in apa pentru a se coroda mai repede, dupa corodare pastrati solutia , acoperiti vasul , si aveti grija sa nu fie la indemina copiilor :d . Cred ca este cel mai avantajos , cistigi timp la corodare, la o alta utilizare puteti incalzi solutia indirect. De fapt , daca e solutie si nu praf, insa nu e nici o problema

Link spre comentariu

Trebuie de scos placa atunci cind a ramas doar urma markerului sau ce ati utilizat acolo pentru a desena traseele :) , daca nu dispar si traseele si ramii cu placa goala :d

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

De ce trebuie sa cheltuim banii pe anumite chimicate, daca pot fi inlocuite cu altceva , care nu polueaza natura? :)

pentru ca nu toata lumea face cablaje cu trasee de 2mm. cum faci, fara chimie, trasee de 0.2mm dual layer? (ex: B327, SENO-4007, Positiv 20)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări