xragon Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 am o placuta dublu placata si o clorura ferica solutie de 40% . cat ar trebui sa o tin ! stiam ca difera concentratia si timpul in acelasi timp Link spre comentariu
MaesTTro Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Timpul este diferit, depinde de concentratia fier clorului in apa. Daca concentratia este mica, gindestete si la mai mult de 30 min Link spre comentariu
marius_3004 Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Pai e vizibila corodarea,Timpul difera in functie de concentratie,temperatura solutie,marimea suprafetei de corodat,uzura(daca a mai fost folosita),nu cred ca poate cineva sa-ti dea un timp exact Link spre comentariu
MaesTTro Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Uitativa cind deja nu mai este vizibil stratul de cupru inutil , aceasta este cea mai rationala metoda Link spre comentariu
MaesTTro Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Puteti sa amestecati o cantitate mai mare de fier clor in apa pentru a se coroda mai repede, dupa corodare pastrati solutia , acoperiti vasul , si aveti grija sa nu fie la indemina copiilor . Cred ca este cel mai avantajos , cistigi timp la corodare, la o alta utilizare puteti incalzi solutia indirect. De fapt , daca e solutie si nu praf, insa nu e nici o problema Link spre comentariu
xragon Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 acum am pus clorura noua fara apa cu 2 straturi de marker permanent .Acum sa dus partea inutila a cablajului si tyrebuie sa mai astept pana se duce markerul Link spre comentariu
marius_3004 Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Unde sa se duca markerul? scoate cablajul ala afara, e gata,daca stai pana se duce markerul se duc si traseele sau inteleg eu aiurea. Link spre comentariu
MaesTTro Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Trebuie de scos placa atunci cind a ramas doar urma markerului sau ce ati utilizat acolo pentru a desena traseele , daca nu dispar si traseele si ramii cu placa goala Link spre comentariu
zal Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Carioca o ştergi de pe trasee cu acetonă sau freci cu o periuţă şi un detergent gen Tix şi multă apă. Link spre comentariu
MaesTTro Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Carioca o stergi si cu hirtie abraziva Link spre comentariu
MaesTTro Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Carioca o ştergi de pe trasee cu acetonă sau freci cu o periuţă şi un detergent gen Tix şi multă apă.Trebuie de mai evitat chimia Link spre comentariu
E-1 Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Ba trebuie de mai aprofundat. Chimia. Care este, pentru că, cablaje.zBugF0ke7Zw Link spre comentariu
MaesTTro Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 De ce trebuie sa cheltuim banii pe anumite chimicate, daca pot fi inlocuite cu altceva , care nu polueaza natura? Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 De ce trebuie sa cheltuim banii pe anumite chimicate, daca pot fi inlocuite cu altceva , care nu polueaza natura? pentru ca nu toata lumea face cablaje cu trasee de 2mm. cum faci, fara chimie, trasee de 0.2mm dual layer? (ex: B327, SENO-4007, Positiv 20) Link spre comentariu
MaesTTro Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Exista si exceptii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum