Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema ad-memo01

Vizitator

Postări Recomandate

am acest port achizitionat de la adelaida si nu reusesc sa lucrez cu el.am facut setarile care sunt expuse pe prospect(folosesc ponyprog2000) insa i-mi da erori. am o nelamurire cu proba care o fac dupa setari (rubrica:interface board setup) care intodeauna i-mi da "test failed". testul e valabil pt. interfata sau setari ponyprog?.....................

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

pe ce port folosesti interfata?daca il folosesti pe serial bifezi com 1 sau 2 si SI prog.fara sa bifezi altceva.bineinteles ca tre sa ai interfata conectata :yawinkle:

am incercat intocmai, am facut setarile dupa pozele de la adelaida si i-mi da eroare la test(la toate setarile posibile).
Link spre comentariu

Aceeasi problema am intilnit-o si eu la pony-prog.Cand dadeam testul din program totdeauna era failed asa ca am facut abstractie de test si am scris ceva in bufer (la recomandareacelor de pe forumuri)si am incarcat subiectul dupa aceea l-am citit si am gasit ceea ce scrisesem eu.Dar nu poti folosi si ic-progul?Mie mi se pare mai usor de utilizat.

Link spre comentariu

Aceeasi problema am intilnit-o si eu la pony-prog.Cand dadeam testul din program totdeauna era failed asa ca am facut abstractie de test si am scris ceva in bufer (la recomandareacelor de pe forumuri)si am incarcat subiectul dupa aceea l-am citit si am gasit ceea ce scrisesem eu.Dar nu poti folosi si ic-progul?Mie mi se pare mai usor de utilizat.

si functioneaza?
Link spre comentariu

Nu exclude cablu precum spune pavcostel, intradevar mie mi-a mers si cu pony-prog si cu ic-prog dupa ce gasisem beleaua,dar la pony-prog nu am mai dat testul lui(al softului) si dupa ce am scris in pony-prog si incarcat in memorie l-am testat si cu ic-prog si am gasit informatia scrisa de mine, am scris numai o linie pentru test.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări