Tita Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Buna! Am o mica problema....as vrea sa-mi fac propriul meu PCB ... dar nu am burghiu destul de mic pentru a face gaurile destul de mici pentru componentele de la express pcb.. aveti vreo idee cum as putea sa fac cercurile" mai mari la orice componenta ...am burghiul de 1.5mm Link spre comentariu
Tita Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 s-au poate alt software care poate face asta... Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Daca sunt pastile(Pad-uri) separate, nu ale componentelor, puteti alege din lista, dar daca doriti sa redimensionati pastilele aferente componentelor, trebuie sa urmati pasii de realizare a componentelor noi(sunt specificati in Help). Link spre comentariu
Tita Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 nu separate ma refer cand folosesc un ic s-au o rezistenta etc Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Daca doriti sa schimbati pastilele componentelor, trebuie sa urmati pasii pentru componente noi, dar atentie sa ramana si spatiu de izolare intre pastilele integratelor.Cred ca cel mai simplu ar fi sa cumparati burghie de 0,8mm sau 1mm. Link spre comentariu
Tita Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 puteti sa-mi recomandati un sait care explica formarea componentelor personalizate Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Intrati in Help din Express PCB si aveti explicatiile acolo. Link spre comentariu
Tita Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 Mersi .............. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Burghiul de 1,5mm pentru componente e IMENS. 0,8mm e bun pentru majoritatea componentelor. Nu ai de unde cumpăra unul mai subţire? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum