Vizitator soocute Postat Mai 29, 2018 Partajează Postat Mai 29, 2018 Salut, Ma puteti ajuta cu o recomandare pentru un invertor care sa se incadreze in aproximativ 500 - 600 lei? Va fi folosit in regim de hobby, ocazional / rar. Mersi. Link spre comentariu
The_Reaper Postat Mai 29, 2018 Partajează Postat Mai 29, 2018 Un Jasic, au recomandari bune pe internet, in plus e la oferta pe emag cu tot cu masca cu cristale lichide, se incadreaza in bugetul tau Link spre comentariu
Vizitator cristian ro Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 (editat) Editat Iunie 4, 2018 de cristian ro rog stergere postare Link spre comentariu
Vizitator Mirsistem Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Electrotehnica SA de trista amintire producea in 1994 Generator Static Medie Frecventa Nu stiu cat mai costa unul dar mai produc si acum pe comanda Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 16, 2018 Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Am auzit lucruri bune si despre invertoarele Panzer. Link spre comentariu
Vizitator Mirsistem Postat Noiembrie 21, 2018 Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 http://www.metconinstal.ro/aparate-sudura-tip-invertor-mma/1677-aparat-de-sudura-tip-invertor-mma-160-inwelding.html Ceva pareri ?...n-am gasit nimic info... Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Vorbeste cu cei de acolo, vei fi consiliat in functie de ce doresti sa faci si in functie de buget. Link spre comentariu
florind Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 Va salut, As vrea sa achizitionez un invertor de sudura pentru uz gospodaresc. Buget max1200 ron. Problema este ca ar trebui sa pot suda si table subtiri de 0.6 - 1mm in aer liber. Pentru asta am inteles ca ar trebui invertor mig/mag cu sarma flux. Pentru restul fiarelor mi-ar trebui un invertor mma care sa mearga cu bazici de 2.5 si rutilici de 3.2. Trebuie sa aiba functiile arc –force si hot-start. Sa mai fie si reparabil. Intrebarea este daca pot gasi un invertor mig/mma functional la bugetul meu, sau daca se poate suda tabla subtire cu vreun invertor mma. Singurul invertor gasit de mine care sa impace si capra si varza ar fi Proweld Mig 180MI. Nelamurirea mea ar fi de ce cantareste 16Kg cand un invertor exclusiv MMA de putere asemanatoare are in jur de 6 Kg? Deasemenea nu stiu daca are functiile arc-force si hot-start. O fi ceva de capul lui? Multumesc, Cu stima Florin Link spre comentariu
spik Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 Pentru ca este un traf. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 (editat) Mda, cu reglajul tensiunii cu potentiometru... Asa si Speedtec 200C are 17,2 Kg, deci are 1 trafi si un sfert??? Partea mecanica mai complicata deoarece trebuie sa sustina si bobina de 5Kg, nu merge cu table ca foita de tigara. Vezi aici ce spun, macar e 5 ani garantia. https://www.weldmaster.ro/aparate-de-sudura-mig-mag/stahlwerk 3 ani https://www.weldmaster.ro/aparate-de-sudura-mig-mag/jasic Hot start, arc force reglabile, deja esti in alta clasa de pret, vezi Speedtec 200C, ala are tot ce doresti dar la alt pret. Editat Iunie 3, 2019 de Ion_Bumbu 1 Link spre comentariu
florind Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 (editat) stahlwerk ar fi frumos sa fie adevarat, insa chiar daca ar fi adevarat curentul minim de reglaj de 40A nu este prea mare pentru sudarea tablelor subtiri? Deasemenea nu stim cati Kw trage din retea la puterea maxima. L-a vazut cineva prin interior cum arata? Speedtech iese din discutie. Este prohibitiv pentru mine. Jasic MIG180MI chiar daca e putin mai scump decat bugetul meu poate fi considerata o solutie, dar are arc - force si hot - start? Editat Iunie 3, 2019 de florind Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 Eu stiu ca le au fixe, adica nu ai acces sa le modifici, de aia am spus de Speedtec care le are pe ambele reglabile. Nu stiu daca la Stahlwerk este chiar asa cum zic ei, mai ales la MIG. Daca esti curios de el dai mail la https://www.stahlwerk-schweissgeraete.de/en/contact/ Raspund rapid si la obiect. 1 Link spre comentariu
Vizitator sava cornel Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 (editat) Eu am un Stahlwerk mig 200 ST.L /am cumparat de foarte putin timp si nu am reusit sa sudez foarte mult cu el.Am probat cativa electrozi de 3,25 bazic si ii topeste foarte bine. Si da reglajul incepe de la 40 A.La mag am facut cateva cordoane si am folosit atat butelia cat si extinctorul.Nu am observat nici o diferenta.Oricum pentru casa si pentru a invata este foarte bun. Editat Iunie 7, 2019 de sava cornel Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 40A este pe MMA, pe MAG banuiesc ca te lasa sa mergi mai jos cu viteza sirmei incit sa poti suda table subtiri. Fiind CO2 e acelasi gaz, doar de comoditate e vorba, sa pui extinctorul in cap si gata. 1 Link spre comentariu
Vizitator sava cornel Postat Iunie 8, 2019 Partajează Postat Iunie 8, 2019 Da intradevar e acelasi gaz doar ca pe extinctor incepe sa inghete teava de la reductor.Problema mea este ca incalzitorul este in tara iar transformatorul este la mine .Comandat pe Amazon.Am vrut sa fac ca Ovidiu cu letcon si fir de cupru dar culmea aici nu gasesc fir plin ,doar litat si nu cred ca este bun.In legatura cu cei 40A cu siguranta viteza sarmei se poate regla si pentru table subtiri.Maine daca am timp chiar vreau sa vad cat este viteza minima si maxima la fir.Cati metri pe minut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum