Vizitator Feeder Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 O intrebare,posibil...stupida,procesul de sudare influenteaza aparatele electrocasnice ,gen frigider,congelator? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Daca reteaua este buna nu, daca este slaba...ai sanse 1 Link spre comentariu
Vizitator Feeder Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Sa mai "animam" putin.... Se spune ca invertoarele sunt mai economice,dar vad ,de exemplu,9,7kva putere absorbita,deci in jur de 6,7kw..?!?Cu siguranta ,trebuie circuit separat de alimentare si un prelungitor foarte "altoit". Gresesc si lucrurile stau altfel,sau...? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Doar daca vrei sa faci un portavion, cuirasat sau ceva de genul ai nevoie de atita putere. In rest daca prinzi un invertor cu PFC merge fara probleme pe siguranta de 16A si prelungitor de 2,5mmp. 1 Link spre comentariu
Vizitator Feeder Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Cele cu PFC sunt prea...bune. Sa inteleg ca, datele respective sunt gresite si ca,in realitate, consumul este mult mai mic? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Nu, este in functie de electrod. La uzualul pentru acasa, 2,5mm ai cam 3Kva. 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Cele cu PFC sunt prea...bune. Sa inteleg ca, datele respective sunt gresite si ca,in realitate, consumul este mult mai mic? Citeste suficient despre PFC si vezi ca intradevar consumul este mai mic la ceeasi putere. Dar se va supara pe noi formula P=U x I. Citeste cu atentie si ai sa vezi de unde apare curent mai mic si nu ne cearta profesorul de fizica. Link spre comentariu
Vizitator Feeder Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Multumesc....,pentru formulă. Apreciez faptul că sunteti un draguţ. Numai bine! Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Decembrie 24, 2017 Partajează Postat Decembrie 24, 2017 De vreo juma' de an am aceste doua rachete si sunt foarte multumit de ele. Amandoua au PFC. Au fost momente cand am sudat cu amandoua deodata (eu si colegu') pe o priza cu siguranta automata de 16A fara probleme. Unul din ele il vand, oricare. Migatronicul este aproape nou. Link spre comentariu
spik Postat Decembrie 24, 2017 Partajează Postat Decembrie 24, 2017 Ce pret ar avea Selco? Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Decembrie 24, 2017 Partajează Postat Decembrie 24, 2017 2300 ron fix cu tot cu cabluri. 120A 100% 40°C MMA (140A WIG) 1600 ron Migatronicul. Link spre comentariu
ovidiumn Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Salutare ! O intebare am , vreau sa achizitionez un invertor , pentru lucrari prin jurul casei si am de ales intre cateva modele : Invertor de sudura MMA Steinhaus PRO-IW160M, curent de sudare 25-160A, electrod 1.6-4mm, 7.1kg, accesorii sudura MMA (arc electric) si Aparat de sudura profesional Velt MMA 140, de tip invertor; ambele sunt in jur de 6 - 7 sute de lei, am mai folosit doar odata un invertor la un prieten ... unul rusesc / chinezesc , doar pentru cateva zeci de fire de eelctrod de 2.5 si mi-a placut ..... ce ma sfatuiti sa cumpar intre cele doua ? un sfat m-ar ajuta intrucat nu am experienta cu ele . ca si utilizare , vor fi utilizare pe langa casa , la reparat ceva utilaje agricole ocazional.... nimic profi. va multumesc . Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Cuvintul "professional" nu are are ce cauta in denumirea niciunuia dintre ele, nu la pretul acesta, in rest nu le cunosc. Link spre comentariu
Tarabostes Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 (editat) Salutare d-le ovidiumn.Eu am achizitionat invertorul Velt MMA 140 si sunt foarte multumit de el.Sfat:cititi si review-urile pt.a lua decizia de a sau nu a cumpara invertorul.O zi excelenta la toata lumea. Editat Ianuarie 22, 2018 de raciuletea Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Cu regret trebuie sa va informez ca review-urile alea sint apa de ploaie. La mare majoritate a site trebuia aprobarea admin sa apara acel review, ghici cind si ce se aproba? Apare la ceva de genul : super aparatul!!! am topit 2 electrozi si merge fantastic!! recomand cu incredere!!! Cam asta este cu acel review ... 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum