Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitie invertor

XAN77

Postări Recomandate

Atinci cumpara Jasic, am auzit lucruri bune despre acesta, folosit pe langa gospodarie.

In orice caz, ar fi bine sa cumperi de la un vanzator serios si profilat pe echipamente de sudura.

Link spre comentariu

Vezi ca Rocast are promotie la masca sudura VarioProtect 105 lei cu tva...ia legatura cu ei...

Sunt excelente!

La metconinstal gasesti masca buna (120 lei) cu baterii ce se pot schimba, excelente pentru cei ce sudeaza rar.

Editat de spik
Link spre comentariu

Eu iti recomand ceva de genul asta http://plasmaserv.ro/aparate-sudare/aparate-sudare-electrod/minarc-evo-180. Nu lua in considerare site-ul, nu e al meu, dar pt sudura cu electrod invelit este foarte bun si foarte stabil. Aparatul il gasesti undeva pe la 3000 de lei nou. Este foarte performant si foarte stabil, mai ales cand sudezi cu electrozi inveliti bazici. Iti recomand sa sudezi cu un astfel de aparat si sa sudezi si cu un aparat low end si ai sa sesizezi diferenta. Chiar daca il folosesti in mod hobby, daca vrei sa-ti cumperi aparat banuiesc ca o sa tot ai nevoie de el, deci o atfel de investitie pe termen lung te va ajuta.

Editat de Artanis.ro
Link spre comentariu

La "metconinstal" au si masti cu ecran extra...cred ca 100×100 mm...numai ca si pretul este pe masura, cca. 450 lei.

Nu vreau sa fie considerata reclama ci un indiciu spre o firma ce comercializeaza si asigura service in mod serios si chiar negociabil!

Link spre comentariu

De obicei prețul dictează și calitatea, dar dacă te limitezi doar la ,,ieftinături,, cel mai bine citești mai multe păreri ale celor ce au cumpărat de la acel magazin, dacă sunt disponibile binențeles. Se mai găsesc recenzii diverse pe net, important este ca masca să asigure o protecție suficientă și rapidă. Dacă nu sudezi decât accidental și nu vrei să investești într-o mască electronică, ia una ,,clasică,, ieftină dar ține o fiolă de Xilină oftalmologică mereu în frigider, niciodată nu strică unui sudor de ocazie......

Link spre comentariu

Si LIKE ... As mai adauga ca afectele oftalmologice datorate sudurii fara mijloace de protectie sant de multe ori ireversibile ... Nu e cazul de bravada sau " economii " prost intelese . Nu orbesti ... dar acuitatea , acomodarea zi - noapte ( lumina - intuneric ) scad semnificativ . Am cunoscut sute de sudori , unii de meserie vedeau bine ... altii ocazionali , cum s - a putut ... aveau sechele , vedeau prost si la volan , ochelari inainte de termen , oftalmie cronica etc . Parca nu merita ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ha,ha, ha...nu conduc chiar submarin, da' am o "barca" Sandero!

Am capatat o sensibilitate la lumina puternica, iar ochelarii polarizati imi asigura confortul necesar...nu mai am ochiu' stresat...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări