sesebe Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Daca tensiunea este mica ti-ar trebui un aparat mai scump cu PFC. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Ia un invertor de undeva cu garantie si e OK. Link spre comentariu
danutz49 Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Nu dispun de bani pentru investitie, iar pentru cat o sa il folosesc probabil timpul o sa il omoare, sudez maxim un pachet pe an, exceptie zilele urmatoare cand am ceva mai mult de lucru. Dintre chinezariile cu scris rusesc merita ceva cumparat sau trag in continuare de aparatul actual?? Link spre comentariu
spik Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 (editat) E nasoala situatia, totusi incearca sa sudezi cu electrozi de 2 acolo unde ai doar 200 V. Merg la profile de 2-3 mm grosime. Editat Iulie 11, 2017 de spik 1 Link spre comentariu
amudsen Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 Ia un invertor de undeva cu garantie si e OK. E cea mai buna solutie, mai ales ca sudezi mult la inceput, apoi ocazional. Daca e sa crape, crapa la inceput (e in garantie si poti sa-l schimbi/repari) cand il forjezi, daca trece testul de 5 pachete unul dupa altul, sigur te tine in continuare ocazional. Link spre comentariu
danutz49 Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 Nu vreau sa fac reclama, ce parere aveti de acesta?? https://www.vexio.ro/sudura/proweld/149716-proweld-mma-140ni-invertor-sudura-4-9-kg/?ref=compari&utm_source=compari&utm_medium=pricegrabbers&utm_campaign=Sudura&utm_content=PROWELD&utm_term=Aparat+sudura+inverter%2C++MMA140Ni+–+140Amperi Am cumparat si 1 kg de electrozi de 2 sa vad cum se comporta vechiul aparat Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 La banii aia nici macar niste tranzistori adevarati nu poti cumpara. Deci pretul este bun. Link spre comentariu
amudsen Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 Ai garantie 2 ani ... dar nu vad numele producatorului pe lista de garantie producatori si reteaua de service in caz de ceva. Link spre comentariu
danutz49 Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 Am mai citit cate ceva despre invertoare si inclin catre Telwin force 145 la 638 lei. Ce parere aveti? Link spre comentariu
spik Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 (editat) Nuuu, mai adauga si cumpara un Glady...e rudimentar, dar rezistent! Sau macar un Telwin Force 165! Editat Iulie 12, 2017 de spik Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 ce sfat primesc sa achizitionez un invertor pareri despre Giant MMA 200IS1 GIANT MMA 160IS1 TELWIN Tecnica 188 MPGE TELWIN FORCE 195 JASIC ARC200 ZZ09 JASIC ARC 200 PRO JASIC ARC 250 ProWELD TIG-180P Link spre comentariu
amudsen Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Cum in ziua de astazi salariul este ceva mic mic de tot ,ca mai tot romanul incerc sa suplimentez veniturile familiei din alte surse.In principiu cea ce faceam eu nu necesita mare experinta in sudura dar cu timpul lucrurile au evoluat.Asa am fost nevoit sa cumpar primul invertor pe care am dat atunci 850 lei si nu era chiar ieftin.Intamplarea a facut ca chinezoiul sa sudeze bine si sa pot suda recipiente care sa reziste si la temperatura dar si la presiune.Cand s-a stricat am fost ca fara o mana si avand nevoie de invertor am tot cumparat si schimbat pana am ajuns la cel despre care se face referire.Initial am cautat sa iau ceva mai de Marca SH dar nu am gasit in momentul acela. Mai ales ca achizitionasem cu cateva saptamani un MIG-MAG dar cum nu prea i-mi iesea bine sudura. Am cumparat rapid un invertor.Povestea am scris-o mai in urma.Cu toate ca o cunostinta sa oferit sa-mi aduca un Fronius de afara dar ajungea in tara dupa trei luni.L-am refuzat politicos deoarece eu aveam o nevoie acuta de invertor.Acum i-mi pare rau ca nu l-am pus sa aduca si Fronius-ul pentru ca dupa cateva zile dupa ce i-am spus sa nu i-mi aduca invertorul am vazut ce stie sa faca Fronius.Nu intru in polemici despre care e mai bun sau care e mai naspa,ideea era despre achizitia unui invertor pentru acasa dar sa nu pocneasca imediat.Deci sa recapitulam:Primul invertor Maike am fost multumit de el,a functionat 3 ani.(s-a taiat si tabla groasa de 6mm cu el).Edon 300 si Edon 315 nu mi-a placut(nu il recomand la nimeni) Telwin Force 195 chiar nu stiu de ce il fabrica!!Ultimul Jasic Arc 200 sunt multumit de el.Intentionez sa cumpar si pistoletul pentru TIG sa vad daca ma descurc cu el.Inca odata nu intru in polemici despra x sau y pro sau contra.Eu am experimentat pe buzunarul meu si timp pierdut,sper ca postul meu sa ajute pe careva.Despre mastile de sudura cu cristale lichide-nu cumparati din acelea ieftine.Prima masca pe care am achizitionat-o a fost une de 120 lei de la Bri******t.Seara ma ustura ochii.Acum am luat una de 350 lei cu patru senzori si ecran mare de care sunt multumit.Spor la sudat si o vedere limpede Concluzia e evidenta, spor la treaba! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 (editat) acesta este ?? Editat Iulie 20, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 alte pareri ??? sugesti ?? Link spre comentariu
spik Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Daca castigi bani cu sudura eu zic ca merita sa cumperi un Lincoln sau Miller...ai sa vezi diferenta evidenta in favoarea lor! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum