Vizitator Catalin Craciun Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 @nickrvl si @dany_cta ati consumat macar un electrod de 3,5 cu Jasic arc200 pro? Detin aceasta jucarie de 2 luni si pot spune ca acel "chinez" care a facut acest invertor "chinezesc" cu piese "chinezesti" a facut o treaba foarte buna. Nu tot ce este facut in China este un produs nereusit sau slab calitativ. Eu unul sunt foarte multumit de acest invertor, un raport calitate pret foarte bun. Daca acest produs nu este bun, recomandati va rog altul cu pret maxim 1000 lei!! Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Ce intelegi prin "bun", ca e ieftin? am si eu cu 790 lei si tot sudeaza "bine", chiar si un traf de 400 lei tot "bine" sudeaza, dar cu etichetele (descrierea tehnica) cum ramine? Apropos, ai ceva poze cu interiorul? sau desfa unul si ne arata si noua, daca vrei sa faci un bine.... Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Din cite mi-am dat eu sema la invertoarele chinezesti mai rasarite, principala problema o constituie faptul sa cau rezista sa arzi o cutie de electrozi fara pauze, altele decit schimbatul electrozilor. Daca te multumesti cu o incarcare de 30-50% atunci ai sanse mari ca sa te tina mult si bine o chinezarie facuta mai bine. Cele scumpe, de firma, tin cum scrie pe eticheta, adica daca scrie ca tin 80% la un curent de 180A chiar o sa tina dar o chinezarie probabil ca o sa tina numai 20-30%. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Lasa`i in pace, fac reclama la Jasic, cred ca`i nou intrata pe piata marca si fac la greu reclama. Link spre comentariu
milo01miau Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Salut, Eu am achizitionat recent un Edon MMA257 si sunt multumit de treaba pe care o face, tinand cont ca a costat undeva la 500 RON cu tot cu transport. Am sudat cu el aproximativ 2 ore incontinuu si nu a dat semne de ''oboseala'' . O seara buna. Link spre comentariu
keenox Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 atat de bune sunt aceste Jasic, ca domnul Catalin Craciun si-a facut cont doar sa le laude Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Ca e reclama m-am prins de la inceput de acea am spus de poze, de regula cine-si ia o scula "noua" precis se lauda cu ea inclusiv cu poze, personal intradevar m-ar interesa interiorul....., curiozitatea deh. Link spre comentariu
Vizitator Catalin Craciun Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 (editat) @keenox sau @nickrvl mi-am facut cont inainte de a cumpara aceasta jucarie tocmai in speranta de a gasi un sfat sau pareri despre un invertor cu pret maxim 1000 lei. In schimb am gasit carcotasi asemeni dumneavoastra. Doar comentati ca nici unul nu e bun dar sa recomandati unul cu pret maxim 1000 lei nici poveste. " am si eu unu de 790 lei care sudeaza bine". Ce marca? E asa de greu de scris? Daca nu as pierde garantia as face poze si cu interiorul lui. Repet ce am scris mai sus referitor la pret ca vad ca citit printre randuri: din punctul meu de vedere prezinta cel mai bun raport calitate/pret. Nu am spus ca ar fi bun ca e ieftin. Face toti banii care i-am dat pe el si nu am asteptarile care le-as avea de la un aparat profesional la 2-3000 lei de exemplu. Membru din 2015. Asta inseamna ca mi-am facut cont cu gandul ca in 2017 sa laud firma Jasic. Super tare ideea! Editat Aprilie 21, 2017 de Catalin Craciun Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 (editat) Cand cumperi un aparat care sudeaza pana la electrod de 5mm nu ceri test cu 3.5, nu ? Pentru 3.5 poate luam altul mai ieftin, ca e plina piata de aparate la 4-500ron de 300-400A pe eticheta. Ori dupa calculele mele, 200A nu sunt nici pe departe destui pentru un electrod de 5mm, 200A abia ar ajunge pe la 4mm. Legat de "exigenta" britanica: chiar eu am cumparat un utilaj din UK, comandat si adus direct de acolo, factura 84milioane, firma renumita la ei acolo in UK. Motor in specificatii de 1kw, pe eticheta lui de 1.1kw, marime .. putin mai mic decat o caramida... puterea reala care bineinteles nu este nicaieri specificata ? 370w. Deci de 3 ori mai mica puterea reala. Asta este exigenta britanica. Deci lasati-o balta cu reclamele astea, pentru mine sunt doar aparate de 2 lei. Imi amintesc cand au aparut aceleasi Stern "Austriece" si Einhell "nemtesti" ce le mai lauda lumea, dar unii dintre noi nu mai punem botul la de-astea. Eu eram singurul nebun care dadea 11milioane pe o bormasina bosch profesionala. 15 ani mai tarziu (si intre timp), aceleasi persoane vin continuu si imi cer bormasina mea sa dea o gaura sau sa sparga sa isi monteze incalzirea centrala, chiar daca intre timp si-au cumparat o gramada de "de-astea nemtesti si austriece", si banii dati au ramas dati, dar gaurile se dau cu bormasina lu` vecinu. Editat Aprilie 21, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Catalin, nu cred ca te tinem noi sa te bucuri de el, sa fi sanatos si sa-l birjaresti la fel dar tot nu ne-ai lamurit cu "eticheta"?!... de acolo a plecat discutia. Luni o sa pun si poze cu ce am eu (momentan bineanteles ), e un aparat de "160A" laudati si scrisi pe o eticheta frumoasa, dar "full" te poti folosi de 80-90A O sa pun poze de asemenea si cu unul din aparatele facute de mine "din bucati" si care a venit la "reparat" tocmai acum, asa cum e el ca nu arata prea bine dar are vechime, de vre-o 4 ani il birjareste o firma de confectii metalice, + alti 2 ani in alt aparat , acesta teoretic declarati "full" are undeva pe la 100A dar cate pachete de 3,25 a mancat sa fie sanatos.... La al tau nu pierzi nici o garantie daca-l desfaci, poate daca te pun la detectorul de minciuni ca el (aparatul) nu are nici un sigiliu, numai tu sa ai "vointa" Link spre comentariu
Vizitator Catalin Craciun Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Pe maine se rezolva cu pozele, fiind foarte curios si eu de ce am cumparat. Initial vroiam sa cumpar un Telwin dar dupa ce am citit mai multe posturi am ajuns la acesta. Din curiozitate incercati sa dati o cautare pe net dupa un invertor de maxim 1000 lei. Multe posturi in care majoritatea condamna "chinezariile" si aproape nimeni care sa zica: eu am cumparat "x" si sunt multumit. Link spre comentariu
Vizitator Catalin Craciun Postat Aprilie 22, 2017 Partajează Postat Aprilie 22, 2017 https://postimg.org/gallery/l7c8eago/ Link spre comentariu
Vizitator Catalin Craciun Postat Aprilie 23, 2017 Partajează Postat Aprilie 23, 2017 @nickrvl ramasese sa va dati cu parerea despre invertor. Aveti link cu poze in postul anterior. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 23, 2017 Partajează Postat Aprilie 23, 2017 Pt mine ca sursist este important ce scrie pe componentele de pe radiatoarele mari: IGBT/ MOS si diode. Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 23, 2017 Partajează Postat Aprilie 23, 2017 (editat) Ramasese de luni.... dar, e acelasi invertor chinezesc in topologie punte sau semipunte, cum e si "miniatura" mea. Aceste topologi se regasesc in mai multe "modele" de aparate depinzand de la care chinez le cumperi adica sant aceleasi piese dispuse altcumva, totusi cred ca Tehnoweld se aseamana mult cu al tau, ma refer la dispunerea pieselor..., altfel acelasi traf toroidal la care nu-mi place izolatia vorbesc in general pentru ca asa cum am spus acelas tip se regaseste si in al meu totusi nu am auzit de accidente legat de acesta, lipseste si bobina de netezire dar oricum acesta este "noul trend", nici al meu nu are Aici e un alt aparat: https://www.youtube.com/watch?v=EepQGNvzc40 foarte asemanator cu al meu, aceleasi piese dar dispuse altcumva, o sa poti compara cand o sa pun pozele maine, asta ca sa vezi despre ce vorbesc. In general nimic spectaculos, la fel ca celelalte, doar sa te tina si sa te folosesti de el. Oricum din toate chinezismele aceasta topologie o prefer...., Iar ca putere..., te poti folosi de 3,25 lejer. Si daca tot santem la suduri + alte chinezerii sambata m-am apucat sa fac rapid un cadru pentru minimasina cnc Am scos artileria aflata momentan in dotare unde aparatul galben e cel din discutie si pe care-l pun doar de poza pentru ca eu efectiv nu mai pun mana pe electrod decat in situatii exceptionale, mi-am facut un "mini mig/mag" (acela din dreapta) fortuit deoarece pe cel vechi l-am dat , acesta de fapt e un HandyMig upgrad-at destul de mult si are condensatori pe iesire (asta e pentru Dany, stie el discutia...), sirma de 0.6 cu CO2. Afturi pe pozitie fara masca (asta e din alta discutie), acesta e un mare avantaj pentru un mig/mag. Jos se vede "fierul pentru calibrat) masina pentru ca e manuala nu am avut timp sa o fac sinergica... alte suduri fara masca Sudura completa, de data asta cu masca... polizat si dat cu slaif pregauriri, gauriri si filetat unde e cazul proba finala Cu el vopsit nu am poze. Editat Aprilie 23, 2017 de nickrvl Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum