Vizitator Delux Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 (editat) Chiar nu știe nimeni nimic despre invertoarele Stayer? Nu a ajuns nici unul în Service? Žnseamnă că sunt bune, chiar foarte bune. Mai bune decât branduri consacrate care cât sunt ele de branduri tot la mai pică ceva acolo cât să nu moară de foame electroniştii. Editat Aprilie 7, 2017 de Delux Link spre comentariu
Vizitator Feeder Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Am observat ca aceste invertoare-Stayer-ofera curentul maxim intre 40si60%.Pare minunat ,dar si neverosimil?!?Poate au descoperit ei ...ceva si pot,iar ceilalti producatori se complac in mediocritatea din jurul lui 30%.Nu stiu,zic si eu. Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Chiar nu știe nimeni nimic despre invertoarele Stayer? Nu a ajuns nici unul în Service? ....... Sau poate ca nu se vand de loc asa ca ce sa ajunga in service? Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Este de ajuns sa cauti firma putin pe google si sa vezi ce alte tipuri de produse "fabrica" si o sa observi ca sunt aceleasi scule care se vand sub alte 10000 de nume. Oare o eticheta frumoasa modifica calitatea aparatului ? eu nu m-as baza pe asta. Link spre comentariu
Vizitator Delux Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 (editat) ok, m-ați convins în legătură cu Stayer și vă mulțumesc pentru asta! Totuși eu cred că și chinezii fabrica produse la calitatea comandată: dacă vrei Iphone îți face Iphone, dacă vrei Panasoanic îți dă Panasoanic (astea cred că le are pe stoc!!!). Adică ”Made in China” poate însemna și produse de calitate, cel puțin egală cu originalele lor. Editat Aprilie 8, 2017 de Delux Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 (editat) Produsele astea care se construiesc la duzina si le gasesti sub toate etichetele posibile nu sunt facute la comanda. Ele sunt facute de chinezi la gramada si se duc firmele cu etichetele si cumpara cateva containere. In cel mai fericit caz negociaza sa lipeasca eticheta si sa ii dea o vopsea chinezu direct, dar nu o sa afecteze productia si calitatea absolut de loc. Nu sunt facute la comanda, sunt cumparate la comanda. Editat Aprilie 8, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Vizitator Delux Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 (editat) Solter Cott 175SE este un aparat care promite. Un sudor spunea că a folosit un invertor de la Solter și suda foarte bine. https://www.solter.com/en/catalog/mma-welding-equipment/cott/175E Nu vreau opinii gen ”arată ca toate celelalte facute în China” sau altele similare. Vreau păreri de la cei care au asa ceva sau au folosit. https://www.youtube.com/watch?v=TDYx5F6XiLc https://www.youtube.com/watch?v=RqaCKUjBQR4 Editat Aprilie 11, 2017 de Delux Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 (editat) Solter Cott 175SE este un aparat care promite. Un sudor spunea că a folosit un invertor de la Solter și suda foarte bine. https://www.solter.com/en/catalog/mma-welding-equipment/cott/175E Nu vreau opinii gen ”arată ca toate celelalte facute în China” sau altele similare. Vreau păreri de la cei care au asa ceva sau au folosit. https://www.youtube.com/watch?v=TDYx5F6XiLc https://www.youtube.com/watch?v=RqaCKUjBQR4 Bun, deci chiar daca am gasi acelasi echipament identic dar cu alta eticheta pe el, nu te-ar interesa parerea pentru ca nu este echipamentul asta, corect ? Nu mai bine ne zici direct ca vrei sa zicem ca este un echipament nemaipomenit, ieftin si cel mai bun si gata ? O firma care vinde aceleasi aparate care se vand si sub alte denumiri, firma de care nu a auzit nimeni pana acum si n-au nici un fel de experienta in spate si au aparut peste noapte, trebuie sa fie bune si sa aiba propria fabrica de productie la toate zecile de modele de echipamente pe care le vand, nu ? Credeam ca ai invatat ceva cu Stayer.. dar vad ca ai invatat doar sa respingi informatia, sa ceri sa nu mai primesti raspunsuri de-alea. Atunci raspunsul meu este cumpara-l si considera-l cel mai bun, nu sunt banii mei, nu pierd nimic eu, cateodata trebuie sa te intepi ca sa iti dai seama ca doare. Editat Aprilie 12, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Vizitator Delux Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 O firma care vinde aceleasi aparate care se vand si sub alte denumiri, firma de care nu a auzit nimeni pana acum si n-au nici un fel de experienta in spate si au aparut peste noapte, trebuie sa fie bune si sa aiba propria fabrica de productie la toate zecile de modele de echipamente pe care le vand, nu ? Credeam ca ai invatat ceva cu Stayer.. dar vad ca ai invatat doar sa respingi informatia, sa ceri sa nu mai primesti raspunsuri de-alea. Atunci raspunsul meu este cumpara-l si considera-l cel mai bun, nu sunt banii mei, nu pierd nimic eu, cateodata trebuie sa te intepi ca sa iti dai seama ca doare. Pe ce se bazează afirmațiile tale? Pe intuiție? Nu este corect. Trebuie mai întâi să te documentezi. Tu nu o faci din câte văd. În definitiv nici nu contează câtă istorie stă în spatele produsului sau unde este fabricat, ci mai degrabă cât de bine realizat este acesta, condiții de garanție, piese de schimb etc. Bun, deci chiar daca am gasi acelasi echipament identic dar cu alta eticheta pe el, nu te-ar interesa parerea pentru ca nu este echipamentul asta, corect ? Arată-mi și mie un echipament identic cu Solter Cott 195 SE, dă-mi un link te rog. Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 (editat) M-am documentat se pare chiar mai bine decat tine, am cautat informatii despre firma respectiva si nimeni nu a auzit de ea, a aparut peste noapte. Am cautat pe site-ul lor, care nici nu prea mergea aseara trebuind sa copiez adresa din meniu si sa bag adresa manual, si am studiat oferta de produse. Apoi am cautat si adresa unde este inregistrata fabrica si este o hala mai mica decat o vila de parlamentar, undeva in camp, pe drum neasfaltat, fara masini parcate in fata, aparent parasita, dar poza din google este veche de cativa ani. Daca tu crezi ca cineva a cumparat o hala de 400mp, echipamente sa produca aparate de sudura si brusc are 20 de modele diferite, toate proiectate, construite, testate in hala de 400mp, si a invadat Europa cu productia din hala aia, e ok... Apoi am tras concluzia logica: o firma aparuta peste noapte, de care nu a auzit nimeni, care vinde produse identice cu toate celelalte chinezisme rebranduite, e clar ca nu este brusc, mare producator international de super aparate de sudura. Un "Solter SB1000 Turbo" chiar am si eu in atelier, doar ca are alta denumire. E ciudat cum o fabrica de aparate de sudura branduieste chinezisme cand ar putea sa le construiasca ei direct... dar ok, e ca tine, Solter e super firma si Cott 195 SE este produs European 1000%, probabil nemtesc sau japonez daca asta vrei sa zic, nu are rost sa stau sa ma contrazic ca nu castig/pierd nimic. Editat Aprilie 12, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Vizitator Delux Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Ești incorigibil. Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 (editat) Poate chiar si-au facut o fabrica acolo si au aranjat locul de cand a pozat google acum vreo 3-4 ani. Pe mine cei 3 lucratori imbracati in blugi si un cnc nu ma conving totusi, eu o fabrica internationala o vad cu cnc-uri multe, unul langa altul, altfel nu vad cum ai putea sa ai o productie sa impanzesti Europa, doar daca esti doar "asamblator" al produselor fabricate de altii si fabricuta si echipamentele sunt doar pentru finisari, nu vedem nicaieri in film sa faca pcb, montaje sau altceva, doar lipeste fire intre componente, le asambleaza. Oricum daca iti place firma cumpara-ti si gata si ne zici si noua cum este, cineva trebuie sa cumpere sa testeze ca sa apara pareri. Editat Aprilie 12, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
spik Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Cat costa, bre, un Solter d-ala?! Pretul spune ceva vis a vis de performantele date! Din ce am vazut, arata bine si la aspect si la caracteristici. Link spre comentariu
Vizitator Delux Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Cat costa, bre, un Solter d-ala?! Pretul spune ceva vis a vis de performantele date! Din ce am vazut, arata bine si la aspect si la caracteristici. Dă și tu cât te lasă inima, da' fii mai bănos!😃 Žntr-adevar e făcut într-o fabrica mica ( are până la 50 de angajați) dar poate e făcut cu conștiinciozitate. Nici eu nu prea vad cum o fabrică atât de mică a putut să devină brand internațional. Dar dacă aparatele lor sunt bune ce mai contează? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum