Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitie invertor

XAN77

Postări Recomandate

E suficient sa-ti arunci un ochi asupra aparatului si-i vezi "puterea", la marimea pe care o are si cu ce clesti are in dotare e un aparat pentru electrod de 2,5.......

In cea ce priveste descriera, la ce va asteptati? in general idea e sa cumperi nu sa fi informat, si asa nu citeste nimeni....

Link spre comentariu

Salut ; de unde ai scos-o pe asta cu "suedez" ? poate CHINEZ "vopsit"

s-a mai discutat subiectul aici : http://www.elforum.info/topic/73434-sfat-achizitie-invertor/?p=1331854

Concluzia : BWE e o firma din galati care si-a tras un site in egleza si probabil ia aparatele din china gata vospite si le pun la ei pe site unde mereu sunt super reduceri la ele (la astea chinezesti ) ;

mai au si miller , dar la alea nu au astfel de reduceri ; acolo preturile sunt serioase , n-am vazut sa apara reduceri semnificative la miller , maxim 10 %

In opinia mea probabil o alta "teapa " de marketing cu aparate de sudura

Editat de sonyjvcro
Link spre comentariu
Vizitator Delux

Că e fabricat în Suedia mi-a spus-o un tip pe chatul de pe site-ul BWE. Mi-a spus și o poveste cum că o facțiune dintr-o mare firma producătoare de echipamente de sudură (gen Kemppi) s-a desprins și a fondat noua companie BWE, luând cu ei și licențe de la firma mamă.

Link spre comentariu

Romanii sunt asa de seriosi si bine vazuti la echipamente incat isi fac site-uri in limbi straine, se dau suedezi si vand echipamente chinezesti romanilor. Probabil daca ziceau ca sunt romani nu mai aveau succes ?

Parerea mea personala este ca un echipament chinezesc (nu vorbim de un made in china al unei firme de renume) este la fel indiferent de firma care il vinde in Europa.

Nu este loterie, este doar un echipament care urmeaza sa se arda daca este folosit in parametrii declarati. In folosinta mai usoara poate o sa tina. Asta nu inseamna ca zici "o sa il folosesc 10minute pe zi, deci tine", e posibil ca in alea 10minute sa lipesti electrodul si sa scoata fum cand functia de protectie nu sti cat de bine functioneaza, in timp ce altul care il foloseste industrial, cateva ore pe zi, dar are mana formata si nu atinge punctul ala critic, sa il laude si sa il tina mult si bine.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Acest aparat Oerlicon Citoarc 1600 HPF sudează bine cu bazici?

Totul depinde de sudor.

E7018 de la Oerlikon au denumirea comerciala Supercito, parca seamana cu a invertorului, nu?

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Vizitator Feeder

Interesant acest Oerlikon.Este importat si la noi,ca nu am gasit?O fi asamblat in Slovacia sau vine din China?Pe mine ,profan fiind,ma incanta numele"Oerlikon",dar banuiesc ,ca incantarea este insuficienta ,in procesul de sudare.

Link spre comentariu
Vizitator Delux

Air Liquide, deținătorul mărcii Oerlikon, are sucursale peste tot în lume inclusiv la noi în RO (la Buzău de exemplu fac electrozi Sa-Fro în fosta fabrică Ductil).

Am văzut un alt invertor Oerlikon fabricat în Italia, la Verona dacă nu mă înșel.

Sediul central Air Liquide este în Franța.

Editat de Delux
Link spre comentariu
Vizitator Feeder

Eu ,eram interesat ,daca comercializeaza aceste invertoare si la noi.Daca da,cine?

Oerlikon citoarc 1900i

Informatii tehnice

Tensiune de alimentare

230 V - 1 Ph (+20%)

Frecventa curentului la retea

50 / 60 Hz

Tensiunea de mers in gol

86 V

Domeniu de reglare curent sudare

5 - 160 A

Diametre de electrozi utiizabili ( Ø mm)

1,6 - 4

Ciclul de lucru DA %

35 %

-

60 %

160 A

100 %

130 A

Puterea maxima absorbita de la retea (kVA)

6,4 (60%)

Dimensiuni (mm)

180 x 300 x 400

Greutate

11 kg

Clasa de izolare

H

Gradul de protectie

IP23

Ventilatie fortata

DA

Standard de fabricatie

EN 60 974-1; EN 60 974-10

Dotari standard

cablu de alimentare de 3m

Chiar si mie, mi se pare nemaipomenit 60%-curent maxim de sudare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări