spik Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 (editat) Mai spune ca ai incredere in cel ce vinde Javac in RO! Nu e un lucru rau si avantajul de a cunoaste diferite aspecte suplimentare si de a proba sculele fara mari batai de cap duce la decizii ce par ciudate in opinia altora! Editat Martie 19, 2017 de spik 1 Link spre comentariu
Vizitator Catalin Craciun Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Multi carcotasi dar nici unul nu ar recomanda alta "jucarie". Cred ca replicile ar trebui sa fie constructive, ceva de genu: eu cred ca e mai bun "X" decat "Y" pentru ca face asta, asta si asta. Majoritatea comentarii sunt de genul "Y" nu e bun deloc si eventual comentezi si ceva la adresa celui care a recomandat "Y". Link spre comentariu
danzel67 Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Nu am vazut invertoare japoneze recomandate. Vinde cineva ? Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Scriu doar din curiozitate in cea ce priveste garantia de 5ani ....., sper sa se dea garantie la tot aparatul si nu doar pentru cablu de alimentare sau butoane. Astept, in curand se pare, si garantia pe viata. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Scriu doar din curiozitate in cea ce priveste garantia de 5ani ....., sper sa se dea garantie la tot aparatul si nu doar pentru cablu de alimentare sau butoane. Astept, in curand se pare, si garantia pe viata. .............pe viata cui? Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 (editat) electrodului ( probabil ) Editat Martie 21, 2017 de sonyjvcro Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 "Pentru testarea oricarui utilaj va punem la dispozitie terenul unde puteti verifica daca utilajul ales potriveste aplicatiei Dvs, pentru aceasta este suficienta o programare telefonica. In limita stocului disponibil, chiar daca nu ati cumparat utilaje de la noi, va putem vinde piesele de schimb necesare. Toate produsele beneficiaza de garantia legala de doi ani. Garanţia produselor poate fi extinsă prin acordul părţilor, vă putem oferi modalităţi de înlocuire/recondiţionare a produsului/reperului în maxim 48ore. Asta inseamna sa discuti cu un dealer specializat. Totul este sa gasiti dealerul potrivit, costa mai mult decit pe OLX dar ai suport asigurat in caz de probleme . La fel este si cu sudura. La utilajul cu pricina am optat pentru garantie extinsa doar. Grig Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 Acum , in opinia mea , ion bumbu bate campii facand reclama site-ului detinut de un individ care o arde ca moderator pe softpedia ; se pune pe bune cu el probabil nu are nici o legatura cu subiectul discutat aici ; de aceea am spus ca omul bate campii aici se vorbeste clar despre ceva , nu despre cat de frumos minunat si dat cu toate alifiile este dealer-ul care-ti vinde utilajele agricole Poate se mai apuca cineva acum sa spuna ce frumos e la el in sat la vulcanizare ; altul poate povesteste cum e la el la benzinarie si tot asa si se duce de rapa esenta acestei discutii Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 Daca`l puneam pe ala cu scule de sudura tipai ca din gura de sarpe ca fac reclama altui individ! Ideea este doar ca se poate si asa cum scrie acolo nu doar povesti cu garantie pe electrod. Se poate si la magazine mari, am avut o surpriza cu un circular de la Hornbach, l`am dus inapoi si am luat altul , un Bosch la care am primit garantia de 2 ani legala si o extragarantie de 3 ani, probabil pentru ca nu am cerut banii inapoi, eu de circular aveam nevoie nu doar sa fac o lucrare si apoi sa refuz marfa. Are treaba prin faptul ca se poate si o garantie extinsa la aparate de sudura, totul este sa ceri si sa cauti nu doar sa accepti gogosile vinzatorilor. Pina la urma sint banii nostri si avem dreptul sa`i dramuim cit mai bine, negociati garantia , 2 ani este minimul legal pentru persoane fizice, nu e limita! Mai este o explicatie cu acei 5 ani garantie la englezi, daca o folosesti la nivel de hobby tine probabil fara probleme, in regim industrial probabil nu. Deci daca lucrati in regim industrial folositi scule industriale, grija mare, toti producatorii au si gama de scule industriale dar si pe cele destinate utilizarii reduse gen reparatii. Link spre comentariu
dany_cta Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 (editat) Ideea de baza era alta, dupa ridicarea javacului in slavi si pe topicul meu si aici am cautat si am vazut ca sunt aceleasi produse vandute sub 100 de alte nume dar vopsite cu portocaliu. Am intrebat de invertorul ala la 2500ron si raspunsul nu a fost unul pozitiv, daca as fi dat in schimb link catre cel vopsit cu sigla javac probabil ca raspunsul ar fi fost ca este un echipament bun de incercat. Scuzati-ma domnu Bumbu dar eu nu vreau sa cumpar o vopsea exterioara si nici o garantie, adevarul e ca nici nu ma duc cu ele la garantie, de obicei am grija sa cumpar produse care nu au nevoie de garantia aia. Daca din cine stie ce motiv se strica (probabil din vina mea) ma apuc si il repar singur. Pot sa imi dea garantie si 10 ani la einhell/stern si altele, nu o sa le cumpar niciodata ca sa le folosesc sau sa ma bazez pe ele. Acum o luna am cumparat o scula einhell si primul lucru pe care l-am facut acasa a fost sa bag bomfaierul in el si sa il fac bucati, sa ma apuc sa il reconstruiesc folosind doar cateva parti, pentru asta l-am luat chiar daca mi-au dat vreo 2-3 ani garantie la el. Editat Martie 22, 2017 de dany_cta 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 Ideea in care am pus acel link este ca se poate si la noi, este legal sa ceri nu doar sa accepti ce`ti dau altii. Daca o iei litera de lege si inghiti momeala cu bat, cirlig si plumb e OK pentru vinzator, pentru tine mai putin. 1 Link spre comentariu
Vizitator pipera 1 Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Am comandat un jasic pro arc200 ,in decizia mea a contat si parerea celor care detin un astfel de aparat ,eu am un transformator comunist de care am fost multumit,dar este timpul sa trec la un invertor, am sa revin cu impresii despre acest aparat mai tarziu. Link spre comentariu
spik Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Nu am vazut invertoare japoneze recomandate. Vinde cineva ? Se pare ca japonezii nu au piata decat in Asia deoarece au alte standarde. Cei de la Sudura. eu mi-au spus ca sunt scumpe, f. robuste datorita faptului ca japonezii nu pun accent pe reglaje precise. Link spre comentariu
gustibus Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Esti amabil sa ne spui , ce anume sudezi zilnic cu el ? cu ce te ocupi ? din descrierea ta se pare ca il folosesti destul de intens si ca pana acum nu ai reusit sa cunosti si alte marci calitative in afara de acele chinezisme si TELWIN FORCE 195 care nu ti-a placut deloc ; Nu am auzi ca ai incercat sa sudezi pana acum cu un Lincoln sau cu un miller, cu un fronius , cu un kemppi ; cel mai ieftin invertor de la Lincoln pleaca de la 270 Euro si sudeaza NON STOP cu electrod de 2.5 si cu 3.25 sudeaza decent , Asa ca daca faci o recomndare fa-o bazata pe o experienta cat mai vasta Cum in ziua de astazi salariul este ceva mic mic de tot ,ca mai tot romanul incerc sa suplimentez veniturile familiei din alte surse.In principiu cea ce faceam eu nu necesita mare experinta in sudura dar cu timpul lucrurile au evoluat.Asa am fost nevoit sa cumpar primul invertor pe care am dat atunci 850 lei si nu era chiar ieftin.Intamplarea a facut ca chinezoiul sa sudeze bine si sa pot suda recipiente care sa reziste si la temperatura dar si la presiune.Cand s-a stricat am fost ca fara o mana si avand nevoie de invertor am tot cumparat si schimbat pana am ajuns la cel despre care se face referire.Initial am cautat sa iau ceva mai de Marca SH dar nu am gasit in momentul acela. Mai ales ca achizitionasem cu cateva saptamani un MIG-MAG dar cum nu prea i-mi iesea bine sudura. Am cumparat rapid un invertor.Povestea am scris-o mai in urma.Cu toate ca o cunostinta sa oferit sa-mi aduca un Fronius de afara dar ajungea in tara dupa trei luni.L-am refuzat politicos deoarece eu aveam o nevoie acuta de invertor.Acum i-mi pare rau ca nu l-am pus sa aduca si Fronius-ul pentru ca dupa cateva zile dupa ce i-am spus sa nu i-mi aduca invertorul am vazut ce stie sa faca Fronius.Nu intru in polemici despre care e mai bun sau care e mai naspa,ideea era despre achizitia unui invertor pentru acasa dar sa nu pocneasca imediat.Deci sa recapitulam:Primul invertor Maike am fost multumit de el,a functionat 3 ani.(s-a taiat si tabla groasa de 6mm cu el).Edon 300 si Edon 315 nu mi-a placut(nu il recomand la nimeni) Telwin Force 195 chiar nu stiu de ce il fabrica!!Ultimul Jasic Arc 200 sunt multumit de el.Intentionez sa cumpar si pistoletul pentru TIG sa vad daca ma descurc cu el.Inca odata nu intru in polemici despra x sau y pro sau contra.Eu am experimentat pe buzunarul meu si timp pierdut,sper ca postul meu sa ajute pe careva.Despre mastile de sudura cu cristale lichide-nu cumparati din acelea ieftine.Prima masca pe care am achizitionat-o a fost une de 120 lei de la Bri******t.Seara ma ustura ochii.Acum am luat una de 350 lei cu patru senzori si ecran mare de care sunt multumit.Spor la sudat si o vedere limpede 1 Link spre comentariu
spik Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 Multumim pentru ca ne-ati povestit din experienta dumneavoastra. Cred ca ajuta mult si imi doresc si alte pareri din experienta celorlalti! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum