Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitie invertor

XAN77

Postări Recomandate

. Am platit aprox 500 de E traful bobinat si un traf nou 750 de E. Ca deh, disperarea cand ai de lucru cu el si sta.

Aparatul este vig+electric. O chestie de vre-o 90 de kg.

Ala este un dinozaur pe traf, nu contest fiabilitatea celor pe trafo, doar portabilitatea.

Asa pentru MMA erau mai ieftine cu mult cele romanesti industriale, la greutate echivalenta.

Pentru lucrarile de acasa prefer un invertor unui trafo, chiar unu chinezesc.

Link spre comentariu

Nu e ce credeti. O sa va pun o poza astazi.

Oare ce credem noi ?!?

Topicul este despre invertoare de sudura nu despre trafuri de sudura. Nu-i acelasi lucru.

Aici aveti schema la un traf de sudura SAF Nertinox 150 nu 250 dar cel mai probabil schema este identica numai puterea fiind mai mare.

Este traf pe 50Hz nu invertor.

Link spre comentariu

Mai sa fie, adica o hardughie ca cea din poza matale are cca 4kg +restu' , sa zicem inca 10 kg?!!

Probabil ca carligele alea de agatare cantaresc mult.

Un invertor cu tig care sa stie si AC exista la preturi rezonabile ?

Link spre comentariu

Ala merge doar DC.

DC/AC spre dublu pret .

DC se gasesc cam tot pe acolo ca pret, invertor WIG AST 181.

Asta are si functia de puls.

Grig

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Da. Greseala mea. Astazi m-am uitat in interior, si este un aparat cu trafo si are fara tub undeva la 30 de kg. Nu este invertor.

Dar tot nu il dau pe Panzer & co. Al meu nu are Ac 100 %. Mi-as fi dorit sa aiba, dar asta este.

A costat 90 de E la o licitatie in Franta.

Link spre comentariu
Vizitator Catalin Craciun

Buget 1000 lei, uz gospodaresc (constructie gard, poarta/ electrod de 2,5 si 3,25) ce recomandati? M-am oprit la Telwin force 195 sau Jasic ARC 200. In caz ca se ajunge la service care ar fi mai usor/ieftin de reparat? Sau ce alt model ati recomanda?

Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări