sonyjvcro Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 (editat) pentru ZX7 poate te ajuta clipul asta : desi cel care a filmat clipul nu prea era multumit de calitatea produsului Editat Ianuarie 16, 2017 de sonyjvcro Link spre comentariu
Vizitator cipri778 Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Am renuntat la Gys si Jasic in defavoarea unui Kemppi 150 second. Sper ca nu voi avea probleme cu el. As dori sa schimb cablurile si mufele, este ok cablu de 25 mmp? Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 (editat) Kemppi minarc 150 ? daca persoana care l-a vandut nu si-a batut joc de el , cred ca ai facut o afacere foarte buna ; ideal este cand cumperi un second sa-l cumperi fie de la un cunoscut fie de la o firma care iti mai poate dat o garantie minima Kemppi e firma destul de serioasa deci ar trebui sa fie o afacere buna ; Cablurile de 25mmp le poti folosi fara probleme cam pana la o lungime de 5-6 m fiecare . de unde ai luat acel kemppi si la ce pret l-ai gasit ? Editat Ianuarie 16, 2017 de sonyjvcro Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 S-a mai discutat de jasic 200.As vrea niste impresii daca se poate.Merge cu prelungitor mai lung de 2o ml ? Cu bazic?Se poate interveni in caz de defectare? Am vazut pe net prezentarea Jasic Company.Impresionanta.Hight Tech.In plus ,fata de alte firme chinezesti,exista si e listata la bursa.Asta daca ne gandim ca la un tip 200 pot fi si 10 produse,similare,facute de diversi.Care mai si dispar fara urma dupa un timp! Garantie 3 ani.Nu prea sunt lamurit cu pretul.Unii ofera "standard" la 918,altii,la reducere,tot "standard", la 799.Sa fie ceva ascuns? Pe saitul din China a aparut un jasic 200 cu look schimbat ,cu afisaj digi si 2 comenzi din butoane.Sa fie sfarsit de fabricatie pt modelul din RO si asta sa fie cauza reducerii de pret? Si apropo de Awelco.Am un amic care sudeaza,in regim confectii ocazionale,de cca 6 ani cu unul de genul asta.Fara probleme.Si cu prelungitor de 15 m. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Depinde de prelungitor in cea mai mare masura. Daca pui de 3x4mmp poti suda linistit cu el la 20ml avind o singura cerinta, sa fie reteaua buna. Uzual folosesc unu de aprox 14ml 3x4mmp si nu am avit nici o problema cu invertoarele sau cu trafo. In case in general gasesti mai nou instalatia la prize facuta cu 2,5mmp deci prelungitorul e mai sanatos decit instalatia casei. Link spre comentariu
Vizitator cipri778 Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Da este minarc 150. Pretul a fost 800 lei, aparatul arata intretinut, garantie nu are, de aceea si "morcovul". Am sudat putin, sa vad daca functioneaza. Nu am mufele asa ca tineam de cabluri cu mana pt contact, am gasit un electrod de 4, cred ca mai batran ca iliescu, a mers foarte frumos. O sa il incerc cand ii montez si mufele la cablu. Am luat de 25 la 3m lungime. Link spre comentariu
Artanis.ro Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Da este minarc 150. Pretul a fost 800 lei, aparatul arata intretinut, garantie nu are, de aceea si "morcovul". Am sudat putin, sa vad daca functioneaza. Nu am mufele asa ca tineam de cabluri cu mana pt contact, am gasit un electrod de 4, cred ca mai batran ca iliescu, a mers foarte frumos. O sa il incerc cand ii montez si mufele la cablu. Am luat de 25 la 3m lungime. Pai daca ai dat cu electrod de 4 batran este super tare. Numele lui 150 vine de la faptul ca are 150A maxim. Daca el ti-a dus 4mm cu 150A e foarte bine. Daca ne mai spui ca era si bazic de 4mm atunci ai facut cea mai tare reclama posibila. Oricum baietii astia nu au nevoie de reclama, Kemppi e cu Esab acolo si producatorii de top din America. Acuma am si eu o intrebare pt mine. Poate sa imi spuna si mie cineva ce parere are de iWeld? anume modelul HD220. Specificatiile aparatelor astea de sudura sunt senzationale, asta cica scoate 200A pe MMA, o fi real? A sudat cineva cu astea? Cum vi se par? (o parere ca a lui cipri ne-ar elucida direct ) Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Iweld.urile sunt niste chinezarii mai high.tech. Sunt lucrate destul de bine in interior si sudeaza chiar bine dupa parerea mea. Am reparat vreo 2 buc si se pot repara destul de usor. De sudat am sudat doar de proba cu bazic de 3,2, 140 amperi, iar electrodul era si putin umed(pachetul desfacut de mult timp prin atelier). Se cunoaste cand intra la inceput hotstartul,amorsarea se face destul de usor. Totusi nu l.as recomanda pentru folosire industriala. La interior seamana cu buddyarc de la Esab. Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Au avut doua tipuri, acesta de care vorbesti si la care au renuntat din cauza topologiei, sa nu spun ca erau proaste dar erau macar slabute, si au trecut pe cealalta gen ZX, mai putin slabute Oricum tehnologia e 100% chinezeasca chiar daca pe ele scrie "pompos" Made Hungary, Made Germani, Made Austria, Made Suedia, Made Danemarca cum am aratat mai de mult..... Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 (editat) Exact, au schimbat ceva prin ele. Astea noi lucreaza in full.bridge, si au 2 trafo driver comandate fiecare de catre un Tc4424(pus pe iesirile Tcului).modulul de comanda e cu microprocesor si din cate am inteles de la firma care le vinde sunt destul de fiabile.cunosc cativa care au asa ceva si trag de ele cand e sezonul lucrarilor. Ce am avut la reparat au fost alimentate din generator...Oricum, sunt facute in china, in Ungaria au o reprezentanta. Editat Ianuarie 31, 2017 de cipriyan123 Link spre comentariu
Vizitator RedSpot Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 De la iWELD, cel mai interesant invertor ieftin monofazic mi se pare HD 160 LT Supercell http://iweld.hu/index.php?p=termekreszlet&id=4922 Vad ca pe un site romanesc este vandut la numai 1050 lei, destul de onorabil comparativ cu modele alternative mult mai slabe. Link spre comentariu
Artanis.ro Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 (editat) Deci eu am vazut niste baieti pe santier cu un iweld d-asta HD220, sudand ieri cand a si nins putin si erau -5 grade C afara. Suda fara nici o problema si aparatul arata uzat rau de tot, avea firele obosite tare, dar mergea continuu fara probleme. Din acest motiv am si intrebat. Avand in vedere ce reprezinta sudura ca definitie, sa sudezi la -5 grade cand fierul este super rece eu zic ca e bine la 1200 de lei nou. Dupa parerea voastra pot sa consider ca iWeld astia sunt peste Telwin acelasi model? Editat Ianuarie 31, 2017 de Artanis.ro Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Red Spot, este acelas cu Buddy Arc, Askainak, etc adica acel model/modele la care sa renuntat.... Artanis, nu as da un Iweld pe un Telwin, vorbind de aceas categorie.... Link spre comentariu
Vizitator RedSpot Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Nick, nu te contrazic, ziceam numai de preț că Buddy e cu 40-50% mai scump poate la aceeași calitate Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Asta da, intodeauna am subliniat aceasta, Budy Arc "Esab" 100 % chinezesc vandut cu un pret mai mare fiindca e "brand".... dar acelas aparat il gasesti si sub alte denumiri si mai ieftin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum