spik Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Am sudat si eu, la vechea mea Nova, oalele pe spate cu electrod de 1,6...destula chinuiala si mai mult cu adaos. Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Daca ai sudat si fara masca ca mine ai simtit ce e "fericirea"....., ca deh pe atunci nici macar nu visam la masti LCD. Link spre comentariu
spik Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Nuu, acu' 2 ani aveam deja LCD!!! Link spre comentariu
Vizitator cipri778 Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 O parere pentru aparate? Multumesc. Nu prea as mai avea alt folos pt un aparat mig mag decat aceasta caroserie. Nu il pot lua in calcul. Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Aha, mie mi sa intamplat prin `93, parca..... Link spre comentariu
Artanis.ro Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 (editat) Baieti are cineva ESAB Caddy Arc 201i? Am si eu nevoie de o parere legata de el. La sudura MMA. Cum se comporta ca durabilitate in timp....cat de bine merge...ca un review asa Editat Decembrie 23, 2016 de Artanis.ro Link spre comentariu
spik Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Ce sa mai vorbim?!Caddy este profi si sudeaza excelent!Modelul ales de tine are si pfc, aprindere "belea" la tig- wig...nu cred ca mai are nevoie de recomandari! Link spre comentariu
keenox Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Salut si la multi ani! Ce stiti despre invertoarele "Micul fermier"? Chiar sunt facute la noi sau Ucraina/Rusia/China? Editat Ianuarie 3, 2017 de keenox Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Salut si la multi ani!Ce stiti despre invertoarele "Micul fermier"? Chiar sunt facute la noi sau Ucraina/Rusia/China?CHINA......si cele rusesti,ucrainene tot in China sunt facute.La noi nu se face nimic. Se importa produse branduite.... Link spre comentariu
keenox Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Pai si sunt bune de ceva sau sunt pocnitori? Pretul e tentant. Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Din nou aparate care apar peste noapte......, cam ce sti despre firma/brand-ul respectiv? si astfel ai raspunsul....., ce poti spune despre un "brand" aparut peste noapte?! Daca ai garantie beneficiezi de ea, asta daca nu faci "poteca" la ei..... Oricum pentru uz caznic merge cam orice. Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 NU e chiar asa , decat un chinezism nou mai bine un SH de la un producator renumit e cineva pe softpedia care si-a luat o pocnitoare de proweld si acum dupa ce si l-a cumparat a inceput sa bage bani in el , a costatat ca are cablurile de sudura de tot rasul si au si 1.5m lungime ; daca nu gresesc se mai vaita si de clestele de masa si de portelectrod , si alea sunt rapandule Probabil va ajunge la pretul unui aparat SH de firma la final EU personal il recomand celor cu buget redus ( adica in jur de 1000 ron) pe invertorul asta Majoritatea sudeaza cu electrod de 2.5 in 95 % din cazuri si alearga dupa invertoare chinezesti ( cu nume rusesti, nemtesti, romanesti) cu sute de amperi ( 160 -200 - 240 A ) Sudezi mai mereu cu electrod de 2.5 mmp ia-ti un aparat de 100-120 A de firma si nu ai nici o durere de cap Astea de firma au DA foarte corect declarat , nu sunt produse fanteziste Link spre comentariu
Vizitator Feeder Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Vă solicit ajutorul în următoarea problema :- la un invertor de 180A este ok să pun cabluri de 4m masă și 6m portelectrod? Dacă da, ce secțiune să aibă. Nu am folosit invertor, doar transformator și nu știu cum sunt conectate cablurile la "mufe". Pot sa conectez alt cablu la cuplele respective sau nu?Mulțumindu-va anticipat va doresc un an bun și plin de bucurii! Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Poti pune cati metri vrei si de care cablu vrei, in cel mai rau caz o sa pierzi din curentul de sudura la lungimi mari (zeci de metrii...) sa nu-ti fie teama pentru invertor, e adevarat ca am intalnit multe cazuri in care "vanzatorul" sustinea ca nu poti schimba cablurile deoarece se va arde invertorul, prostii "vanzatoricesti" bazate pe necunostinta cumparatorului... Pentru calcul orientativ foloseste 6-7A pe cm2 astfel la 180A ar iesi cam 32mm2(valoarea cea mai apropiata) insa vrei sa sudezi cu electrod de 4 mm diametru? Altfel pentru uz caznic din experienta stiu ca un 25mm2 pentru electrod de 3,2mm ocazional e suficient..... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 De preferat 25mmp ambele. Merg si amestecate 16mmp cu 25mmp sau doar cu 16mmp daca sudezi in general cu 2,5mm. Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum